Melyik bébikaja finom, mi a kedvenc nálatok?
5 hós a lányom.
Próbltam a paradicsomos krumplit, olyan az íze mint a paradicsom konzervnek, s fájt tőle a pocakja.
A desszertek nagyon édesek, mintha lekvárt kéne ennie. Melyik ízlik a babátoknak?
Főzök neki itthon, már eszik mindent amit lehet neki, csak most kirándultunk s üvegest vittem magammal, förtelem volt az íze!
Most hétvégén is elmegyünk itthonról, és üvegest kéne adnom, csak nem tudom milyet vegyek!
Szia!
Nekem sajnos csak a bébiételeket eszi meg,hiába föztem neki!Én az elején krumplival és répával kezdtem,de azt nem ette meg,pedig szivvel-lélekkel készitettem!:( Szóval lehet,hogy töredéke a bébiételnek,de ha nem eszi...!Nos,szerintem a Kecskeméti kaják egész ehetöek,a Nestlének a duo nagyon finom(csirke-répa),csak azt nem tudom,hogy az hány hostol van!Az Univernek is vannak egész ehetö fajtái,de sajnos ez gyermeke válogatja,ugyhogy marad a probálgatás!:)A desszertest meg nem tudom melyiket probáltátok,én olyat szoktam venni,ami nincs boltban,pl.sütötök és reszelek hozzá almát!A Kecskemétinek van a sárgabarack babakeksszel,de az 6honaptol van,az nem olyan édes!Nem tudom mennyire tartod be a kor besorolást!
Egyébként mi mindent megeszünk,az összes fajtábol,kivéve a májat és a brokkolit!
Remélem valamennyit segitettem!
Szia!
Nekünk a Kecskeméti sztár, gyümisből a sárgabarack babakeksszel, és a vilmoskörte almával, a főzikből pedig a brokkoli, és a paradicsomos hal. Én az utóbbit utálom, azzal apa eteti, mert ahal szagától is rosszul vagyok, csemetém viszont imádja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!