Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a kedvenc baba öblítőd,...

Melyik a kedvenc baba öblítőd, ami finom illatú és hosszan tartja azt?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 11:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Igen, a coccolinonak megmarad az illata - de ezek mind koncentrátumok :(

A Gabi nem koncentrátum, és igazi babás illata van (igaz, jó drága is)

Én Dreft baby sensitív mosószert használok - ahhoz nem kell öblítő(!), és szuper illata van.

2012. okt. 23. 14:19
 12/31 anonim ***** válasza:
En irtam a higitast, csak telefonrol irok, elnezest, nincs rajta ekezet. Nagyon neha lehet erezni, ha leveszed a kupakot, hogy nem teljesen tiszta az illata, viszont az esetek tobbsegeben nem vettem eszre es amig a lanyom be nem toltotte a 10 honapos kort, addig lenort hasznaltam, utana coccolinot, most mar kek silant, intenziv az illata. Bar rajottem arra is, plane utolag, hogy tescoban nem szabad ilyeneket vasarolni, mert en ezekkel jartam meg.
2012. okt. 23. 14:37
 13/31 A kérdező kommentje:
Mi is tesco-auchanba szoktuk az ilyeneket venni,de akkor legközelebb szerintem DM-be vagy rossmannba fogok menni,hátha ott nem higítanak.
2012. okt. 23. 14:40
 14/31 anonim ***** válasza:
100as boltokban szoktam venni, es olcsobb is mint a hipermarketekben. Legutobb 200 ftot takaritottam meg igy, a bevasarlokozpontok nagyon dragak lettek.
2012. okt. 23. 14:45
 15/31 anonim ***** válasza:
Én is a fehér coclinot használom.
2012. okt. 23. 14:50
 16/31 A kérdező kommentje:
utána olvastam! és sokan ajánlják a dreft baby mosószert,írták,hogy ahhoz nem kell öblítő ,nagyon finom az illata így is. szerintetek?
2012. okt. 23. 15:08
 17/31 anonim ***** válasza:
Én a sima Kék Lenort veszem, de az 5 literest a Metroban, az nincs felhigitva, és finom babaszagú a kisfiam.
2012. okt. 23. 15:54
 18/31 anonim ***** válasza:

Kék Maxima öblítőt.Tescoban lehet venni 620 Ft körül van 1 liter.

Nem hígított és én sem hígítom.

Még soha olyan jó illatúak nem voltak a ruhák mint attól,pedig már egy jó párat kipróbáltam én is...

2012. okt. 23. 16:03
 19/31 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

De nem flakonban van,hanem olyan utántöltős zacsiban.

2012. okt. 23. 16:04
 20/31 anonim ***** válasza:

Fehár Cocolino, ez örök. Mostanában elkezdtem megunni, így próbálgattam, én a lenor összestől elborzadok, annyira tolakodó, erőszakos illat. Vettem belőle ezüstöt, 2-3 mosás után anyósnál landolt, vettem beőle sima kéket, ami ezer évre spring néven futott, ma is, de az illat csak a dobozban ugyanaz, a ruhán már nem. A tesóm vett nemrég cocolinot vanilia gold orchideásat. Mondta, ogy milyen jó. na én a vaniliától falnak megyek, de most nem. Éreztem a ruháikon valami nagyon finom illatot kérdeztem mi ez mondta, hogy a vaniliás cocolino. Vettem egy kis dobozzal, és azt hiszem megtaláltam a fehér cocolino mellett a kedvenc öblítőmet. REMEK, finom, kellemes. IMÁDOM:-)

Csak ajánlani tudom.

2012. okt. 23. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!