Melyik a kedvenc baba öblítőd, ami finom illatú és hosszan tartja azt?
Igen, a coccolinonak megmarad az illata - de ezek mind koncentrátumok :(
A Gabi nem koncentrátum, és igazi babás illata van (igaz, jó drága is)
Én Dreft baby sensitív mosószert használok - ahhoz nem kell öblítő(!), és szuper illata van.
Kék Maxima öblítőt.Tescoban lehet venni 620 Ft körül van 1 liter.
Nem hígított és én sem hígítom.
Még soha olyan jó illatúak nem voltak a ruhák mint attól,pedig már egy jó párat kipróbáltam én is...
Utolsó vagyok.
De nem flakonban van,hanem olyan utántöltős zacsiban.
Fehár Cocolino, ez örök. Mostanában elkezdtem megunni, így próbálgattam, én a lenor összestől elborzadok, annyira tolakodó, erőszakos illat. Vettem belőle ezüstöt, 2-3 mosás után anyósnál landolt, vettem beőle sima kéket, ami ezer évre spring néven futott, ma is, de az illat csak a dobozban ugyanaz, a ruhán már nem. A tesóm vett nemrég cocolinot vanilia gold orchideásat. Mondta, ogy milyen jó. na én a vaniliától falnak megyek, de most nem. Éreztem a ruháikon valami nagyon finom illatot kérdeztem mi ez mondta, hogy a vaniliás cocolino. Vettem egy kis dobozzal, és azt hiszem megtaláltam a fehér cocolino mellett a kedvenc öblítőmet. REMEK, finom, kellemes. IMÁDOM:-)
Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!