Hogyan tudnám a 6 hetes babámat cumizásra rá szoktatni?
Az a baj... hogy nem bírja ki 2-3 óráig hogy ne egyen.
Nagyon hasfájós is..mindennel próbálkozok nem sikerül :/ Kakilni se kakil...azért mert én sajnos megsajnálom és cicizetem...és nem tudja megemészteni a gyomra... néha köpi ki ,meg öklendezik...de ott tartom neki kézzel..és folyton forgatja a fejét..de még az ujját se cumizza...és valami megoláds pedig kell lennie..ezért gondoltam a cumira.
Szia!
Remélem tudok segíteni! Az én babám most 7 hetes, hetekig ugyan ezzel a problémával küzdöttünk. Nem a cumi a megoldás. Első sorban az étkezésedre kell NAGYON odafigyelned. Nézd meg mit ajánlott mit nem ajánlott szoptatás alatt. Emellett én vércsoport szerinti étkezésre is áttértem, mert ugyanaz a vércsoportunk. Amit még tehetsz, ha használsz bimbóvédőt, ne használj, mert nagyon sok levegőt nyel közben mellette. Ha nagyon mohó, akkor vedd le többször közben büfizni. Mert ha a levegőre eszik bántani fogja a pociját. Ha nem tud büfizni, mert nálunk ez is baj volt. Akkor vegyél Infacol-t és adj minden étkezés előtt. Amitől még fájt a babám hasa, hogy 1,5 liter Laktoherb teát ittam naponta, ez sok volt neki. Visszavettem ott is a mennyiségből. És még egy nagy segítség, vegyél szélcsövet! Nem szabad állandóan használni, de amikor nagyon fáj a pocija nagyon meg tudod könnyíteni, ha segítesz a gázoknak és a kakinak távozni. Nyugodtan etesd igény szerint. Nem kell csak ezért cumira szoktatni. Nekem a fent leírtak nagyon sokat segítettek. Ha a gyomor éretlensége a probléma, és ez akkor derül ki, ha már a fent leírtakat kiküszöbölted, akkor tudsz venni még egy Colief nevű cseppet. 7 ml kb. 3800 ft, ez laktáz enzimet tartalmaz, ami segít lebontani az anyatejben lévő tejcukrot. A tej cukor okozhat gázképződést a belekben, pocakban.
Jó egészséget, nyugodt napokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!