3hónapos babámat rá tudom még szoktatni a cumizásra?
Tudom hogy nem jó,de egyfolytában cicizik és nem eszik hanem csak cumizik rajta.
Még éjjel is.
Mi is 3 hónaposan adtunk neki először cumit. Mondjuk a kisfiam kezdetektől szopizta az ujját, de a cumit is elfogadta! Mára már 8,5 hónapos: az ujjszopi még megmaradt, a cumit meg olykor fogadja el!
Szerintem nem rossz a cumi! Nem tudom, miért mondod, hogy nem jó! Nagyon is jó, nyugtatja a babát!!!! Csak időben le kell szoktatni! És a cumiról könnyebb is, mint az ujjáról...
én a másik oldal vagyok :-)
szerintem ne adj neki cumit
még eléggé kicsike a baba és nekik ebben a korban nem csak evés ivásra kell a cici hanem elaltatásra és játékra is no meg megnyugvásra
nekem most 4.5 hónapos a babám de kb 3-3.5 hónapos koráig szinte csak cicin volt most h sokkal jobban érdekli a világ és a kezét is jobban tudja használni már nem kell annyira a cici,
de el tudod terelni a figyelmét is valami színes zenélős dologgal pl. neked ez vált be
ha bírod akkor várjál még vele
ha nem akkor szigorúan csak altatásra használd és ne játékra mert akkor sokkal nehezebb elszedni tőle
amikor elalszik cseréld ki a cicidet a cumira gyorsan észre sem foga venni :-)))
de próbálj ki több fajtát is avent, mam, stb....
lényeg h nagyon puha és természetes legyen és minél jobban hasonlítson a cicire :-))
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!