Szerintetek jól fejlődik a kislányom? Születési súlya:2530 g,47 cm Jelenleg: 4200g,57 cm 12 hetes
Figyelt kérdés
Én egy kicsit aggodom a súlya véget szerintem annak kellene többnek is lenni-e már. Ja az fontos hogy csak anyatejes!!!2012. okt. 19. 15:42
11/11 anonim válasza:
Szia Utolsó, én érdeklődtem- nekem is egy barátnőm volt, akinek 150grammot hízott az első hónapban a kisfia-ő is ezt járhatta végig mint te a fiaddal- és velük is az volt- hogy tápszerrel szó szerint tömte a babát- és akkor pár hét alatt beállt a gyerek, elkezdett hízni, és végül nem lett baja. Mostmár nagyon jó súlyban van, de két hónaposan is csak 3,5kg volt!!!! 2évesen nagyobb volt mitn az én két éves gyerekem, akinek midig jó volt a súlya. :)
Szóval összeszedte magát- remélem ti is igy fogtok járni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!