Megduplázta a babátok a születési súlyát hat hónapos korára? A kislányom még nem, pénteken lesz hat hónapos. Amúgy mennyire törvényszerű ez?
az enyém nem.
de úgy hallottam, a legtöbb baba megduplázza, sőt sokan már előbb, úgyhogy törvnyszerűnek mondható.
Igen. 3020 grammal született, most 8 kg.
De szerintem nem kell aggódnod. Ha jókedvű, eleget eszik és gyarapszik is, akkor biztos nincs baj.
eyre gyakoribb hogy már 3-4 hósan megduplázzák! nem tudom miért, de igy van.
a fiam 3300 al született 4 hósan már 7 kiló volt.
a lányom 4400al született, ő most 2 hós és 6100 gramm, de nagyon remélem, hogy nem lesz közel 9 kiló 6 hósan...
dehát aztán ezt úgyse mi döntjük el.
mindketten csak anyatejet kapnak (kaptak).
amúgy meg féléves kora után lelassult a hizása a fiamnak.
ismerünk jópár babát akik 6 hósan már 9-10 kilósak voltak!! de aztán olyan másfél-2 évesen meg alig volt különbség a gyerekeink között súlyban, szóval valahogy kiegyenlitődik ez később.
Az enyém 3 hónaposan duplázta meg, csak anyatejes volt.
Ha jól van a babád szerinted is, doki és védőnő szerint is, akkor nincs okod aggodalomra.
egyik gyerekem sem
4 kilóval született lányom 6 hónaposan "csak" 7 kiló volt, 8 hónapos korára duplázott. (9 hónaposan 8,5 kiló)
A kis-nagyfiam aki 4,4 kilóval zülette sem volt félévesen majdnem 9 kiló, csak 8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!