Ki sokáig szoptat, lógni fog a melle? Ismerek pár kismamát, aki egy éven túl szoptatott, mindegyikőjüknek lóg, ez törvényszerű?
Alkat kérdése. Én már 2 éve szoptatok, és olyan tuti cicijeim vannak, hogy örömmel nézek a tükörbe ;-). Szülés (és szoptatás) előtt meg úgy néztem ki, mint egy 13-14 éves kamaszlány, vagy inkább egy deszka :-)
Szóval teljesen alkat kérdése. Mindenesetre akinek szülés előtt nem volt melle, annak általában jobb lesz a helyzet a szoptatással, akinek viszont eleve nagy mellei voltak, annak sajnos nagyobb esélye van, hogy lógósabbak legyenek.
általában törvényszerű, de nem mindenkinek fog lógni.
Nagyon remélem.
38 éves vagyok, második gyerekemet szoptatom 11 hónapja. a nagy (aki ma már iskolás) 21 hónapig szopott.
Azon kívül, hogy 75b-ről 85b-re nőttek a cicijeim, nem lógnak.
Legalábbbis szerintem nem, mindenesetre a nyáron simán felvettem a merevítő nélküli háromszög bikinifelsőt.
Sajna igaz, hogy a túlnyúlt és elszakadt mellet tartó izmok később már nem regenerálódnak (teljesen). Ez a súllyal függ össze - amit ti is írtok, hogy inkább a nagyobb mellű anyukák szenvednek a lógó mellektől. :(
Ezért fontos a kényelmes, jól tartó, rugalmas melltartó (éjjelre is)! Ez főleg a szoptatás korai szakaszában javasolt, amikor még jóval több tejet tárol a mell a szopik közti időszakban, tehát kvázi egész nap nagy terhelésnek van kitéve. Később, amikor már csökken a tárolt mennyiség és a mell is hozzáedződik az igénybevételhez, a melltartóviselés már nem annyira létkérdés.
21:24
Én az iskolai tornaórákon tornáztam utoljára, ami több mint 20 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!