Szerintetek jól fejlődik a kislányom? Születési súlya:2530 g,47 cm Jelenleg: 4200g,57 cm 12 hetes
Figyelt kérdés
Én egy kicsit aggodom a súlya véget szerintem annak kellene többnek is lenni-e már. Ja az fontos hogy csak anyatejes!!!2012. okt. 19. 15:42
1/11 anonim válasza:
ne aggódj! :-) a kisasszony szépen összeszedte magát! :-) majdnem 2 kilót hízott, ez nagyon jó! Nem kell ennél többet! :-) ráadásul 10 centit nőtt is,nincs semmi baj!! :-) csak így tovább! :-)
2/11 anonim válasza:
A fiam 2550 grammal és 50 cm-rel született, 3 hónaposan 60 cm és 5080 gramm volt, de ő átlagon felül teljesített. Ő is csak anyatejes. Szerintem ne aggódj, a súlyát 6 hónapos korára kell megdupláznia, a 10 cetis növekedés meg kif. szép.
3/11 anonim válasza:
A kisfiam 2370g-mal született, 46cm-rel, most 8 hetes és 4320g és 53cm :) Nem szabad aggódni a súlya miatt nem baj h kis súllyal született behozzák ők a lemaradást :)
4/11 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam csakhát a védőnőnk avval traktál hogy nem megfelelő a súlya! :( Ígyhát azt tanácsolta hogy többször ettesem meg, de nem igazán igényli és úgy sajnálom felébreszteni. Így is nehezen tudom elaltatni.
2012. okt. 19. 17:11
5/11 anonim válasza:
persze, jó hogy nem azt tanácsolta itasd cukros vízzel, hátha hízik...a kicsi úgyis érzi mikor éhes, ha ő kéri, etesd meg, de beletukmálni nem szabad! Neked is ilyen "jó" védőnőd van, úgy látom:-( semmi baj a súlyával!!! csak szeresd ahogy eddig, attól lesz boldog nem attól, ha fél óránként eteted...
6/11 anonim válasza:
Ne ébreszd fel. Tudja ő, hogy mikor éhes. Én is próbáltam 3 óránként megetetni a babámat, de nem kell neki. Ha jókedvű kislány, van elég pisis és kakis pelusa, akkor ne aggódj. A védőnők néha hülyeségeket beszélnek. (Ha nagyon aggaszt, kérdezd meg a gyerekorvosod.)
7/11 anonim válasza:
enyém 2600zal és 49cm-vel született és 2530grammal hoztuk haza, 12hetesen 5860gramm és 61cm volt- na ő tényleg átlagon felül teljesített.De kb5hónapos kora után leállt a súlynövekedése, és onnantól már nagyon kicsiket hízott.
Szerintem nincs baj a babáddal, ha megvan a havi minimum 600grammos hízás, és az megvan! Ha tudod etesd többször, de általában tudják ők, hogy menni kell nekik!!
Gratulálok a babához!!
8/11 anonim válasza:
Fiam 3200vel született és 12 hetesen 4200 volt, de ő már betegesen vékony volt. Mondjuka 4200őt is úgy hoztuk össze, hogy elötte jól megtömtem.
9/11 anonim válasza:
Utolsó- a babád 3hónap alatt hízott 1kg-ot??
Erre mit mondott a dokid meg a védőnőd? Én úgy tudom, hogy a heti minimum az 150gramm- tehát nálatok a minimummal számolva is 1800grammnak- azaz minimum 5kg-nak kellett volna lennie a babádnak!!
10/11 anonim válasza:
Igen 3 hónap alatt hízott 1 kilót. A doki teljesen ki volt, mindenhova doküldtek kivizsgálásra, de nem volt semmi baja, aztán elkezdtem tömni tápszerrel és pár hét alatt össze szedte magát, de az eleje kemény volt amíg tömni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!