Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hetes kislányom a tápszert...

1 hetes kislányom a tápszert nem bírhatja?

Figyelt kérdés
Pár napja vagyunk itthon,az esték borzalmasak.Sír,nyüglődik sehogyse jó állapot uralkodik úgy éjféltől hajnalig.2 napja már nem is kakil.Ma 3.napja kapja az infacolt.Kézben sem sokkal jobb a helyzet.Zombi a család.Hogy segíthetnénk rajta?

2012. okt. 19. 12:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A fejés is iszonyatosan fáj,és 10 ml-ket produkálok,de fejem.Nemtudom ugyan megéri e ennyi mennyiséget,sajna.
2012. okt. 19. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is ugyan igy jártam 1-2 hét után el is apadt hiába fejtem, nekünk a Beba Ha sensitiv jött be 6 hónapos kora után pedig váltottunk mert már nem ette. Milumil tápszerek is nagyon jók!! Sürven büfiztesd és ha türi hason aludjon alkalmanként és az Espumisan vált be.
2012. okt. 19. 18:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én fiam is állandóan szenvedett, nekünk csak a hason alvás vált be, most 2 hónapos elmúlt, de még mindig sehogysem jó neki, csak hason. Próbáld úgy altatni. Amúgy én is majdnem meghalltam a szoptatásnál, a mellem vérs, sebes volt, aztán jött a bimbővédő és akármennyit szenvedtem, igyekeztem mindent beleadni, 4 hét után elapadtam... Ugyh én megértem, nem mkinek van literszámra teje!
2012. okt. 19. 19:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Kitartás a hasonló sorsú anyukáknak!
2012. okt. 20. 09:34
 15/16 anonim válasza:
Szia!Az én picim is tápszeres már 2 hetes korától mert nem elég tejem!Én Beba pro 1adok neki és nagyon jó,bevált!Az én lányom nagyon szereti!Baja nincs tőle mert már 5 hetes és semmi baja!
2012. okt. 29. 12:40
 16/16 anonim válasza:
Megint én vagyok!Csak annyit kérdeznék hogy 5 hetes korban mennyi az ideális adag tápszerből?mert a védőnőm szerint csak 100-110 ml adjak neki de ő bekapja sokszor a 130at is!!Szerintetek?
2012. okt. 29. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!