Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lesz a gyerekeimmel?...

Mi lesz a gyerekeimmel? Annyira el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy epekövem van és műteni kellene. A nagyobb lányom 2 lesz, a kicsi 6 hetes:(:(:(

Próbáltam először,hogy halogatjuk a műtétet, de egy hét alatt kétszer is begörcsöltem, 4-5 órára teljesen padlóra küldd a fájdalom. Már enni is alig merek, mert az jár a fejemben,hogy mikor fog újra előjönni ez az elviselhetetlen fájdalom.

Elvileg 4 napot kell benn tölteni. Mi lesz a kicsivel,hogy fog így szopizin, és mi lesz a naggyal. Épp kilábaltunk a féltékenykedésből és kiheverte a kórházban tartózkodásomat:(

Annyira aggódom,és nem tudom hogyan csináljuk

2012. okt. 19. 11:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 3 hónapos volt a fiam, amikor kiderült és 4 hónapos amikor műtöttek. Nálunk nagyon hosszú várólista volt, kb 10 hónap múlva műtöttek volna csak meg, de elutaztam egy másik városba és ott vették ki az epehólyagom. Itt csak 2 napot kellett benn tölteni, illetve 3-at kellett volna, de én csak a ,műtét napján mentem be (megbeszéltük az orvossal, hogy kisbaba mellől megyek). Aznap előre fejt tejet kapott, illetve mivel nem volt elég tej ezért kapott tápszert is (nem ördögtől való, most már tudom :), a műtét után ahogy magamhoz tértem 2-3 óra múlva már fejtem a tejet, igaz a mosdónak, de így fenn tartottam a tejcit. Másnap délután már behozhatták a picit szopizott, majd otthon megint kapott tejcit és tápszert, majd este hazamehettem és szopizott. Utána még diétázni kellet, ha jól emlékszem 6 hétig, így mi megtartottuk az esti evést tápszernek. De ettől függetlenül 15 hónapos koráig szopott a kisfiam. Amikor kiderült (tavaly februárban), hogy sok apró kövem van akkor mondta a doki, hogy ezt minél hamarabb meg kell műteni, mert ha kijut az epevezetőbe, akkor az veszélyes lehet, teljes zsírszegény diéta mellett, 3x rohantunk éjszaka a sürgősségire mert úgy görcsöltem, ahol igazából nem adtak semmit, mert szoptattam. A doki nemes egyszerűséggel mondta, hogy válasszam le a kicsit, mert nem hozzák előre a műtéti időpontot senki kedvéért, nálam ez december közepe lett volna. Fogtuk magunkat, apa, a kicsi és én elmentünk anyukámékhoz 300 km-el arrébb. 1 héten belül műtöttek (nem protekciósan!). Szóval a kicsinek szerintem hasonlóan meg tudjátok oldani én nem zárkóznék el a tápszertől sem, hogy tartalmasabb legyen Neki a kajci én sajnos elkövettem azt a hibát, illetve mindenki itt a környezetemben, hogy nem mertem 1 hónapig adni Neki tápszert és én csak főtt csirkemellet, répát és krumplit ettem a végén már óránként szopizott. Amikor fejtem a tejet teljesen vízszerű volt :(. Szóval a lényeg, ha a kórházban is fejed a tejet, akkor nem fog elapadni. A nagynak pedig próbáld elmagyarázni, hogy beteg vagy és a doktorbácsik a kórházban megfognak gyógyítani, hogy velük lehess. Kitartás, nem lesz könnyű, de Nekem már így 1,5 év távlatából erősen gondolkodnom kellet rajta, hogy hogyan is volt :)

2012. okt. 19. 14:08
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

A férjemmel is arra jutottunk, hogy jövőhéten bemegyünk a sebészetre. Nem halogatjuk....

Utolsó, ez valóban így van?? A háziorvos szerint nem vihetem be magammal a kicsit, és annyak is örülnöm kell, ha egyáltalán a nagyobbat beengedik látogatónak:(:(

2012. okt. 19. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Gondolom az utolsó előttinek szántad a kérdést, de én az utolsó vagyok, Nálunk egyik kórházban sem engedték, hogy végig benn legyen velem a kicsi, behozni is csak külön engedéllyel hozhatták be, hogy szopizzon a legtöbb kórházban 12 éves kor alatt nem ajánlott a látogatás.
2012. okt. 19. 14:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Győribe belehet, az biztos! Én vinném, ha nem lenne kire bizni. Múltkor olvastam egy történetet, hogy császározták a nőt, a 3 éves gyermeke bent volt abba a pár napba, majd 4 nap után a két gyerekkel taxizott haza.
2012. okt. 19. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!