Miért vagyok ilyen ingerült és türelmetlen a gyerekeimmel?
Van egy 3 évesem és egy 10 hónaposom. A kicsivel semmi gond, eszik játszik , jól alszik. Viszont a nagy már teljesen kiborít. A sírás kerülget már állandóan. Nem tudom mit kellene vele csinálni, folyton vele kell foglalkozni, ha már mosogatok, vagy csinálom a házi munkát rögtön csinál valami rosszat, csak azért ,hogy addig is vele foglalkozzak.
Nagyon sajnálom már , mert folyton kiabálok vele, de hiába mondom el neki 100x hogy mit csináljon, úgy érzem direkt az ellenkezőjét teszi.Nagyon szeretem a gyerekeim, de kezdenek az idegeim elfáradni.A kicsi miatt keveset alszok éjjel is , lehet emiatt is türelmetlenebb vagyok.
Ti hogy oldjátok meg két gyerekkel?
Régen nem voltam ilyen, de egyre türelmetlenebb vagyok.Általában délelőtt csinálom a házimunkát, délután már csak velük foglalkozom, de a délelőtt folyamán is kb. másfél órát vagy inkább többet velük vagyok, tehát nem az van , hogy egyedül kellene lenniük.De ez sem elég neki.
Szeretnék mindent megadni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!