Mi lesz a gyerekeimmel? Annyira el vagyok keseredve.
Kiderült, hogy epekövem van és műteni kellene. A nagyobb lányom 2 lesz, a kicsi 6 hetes:(:(:(
Próbáltam először,hogy halogatjuk a műtétet, de egy hét alatt kétszer is begörcsöltem, 4-5 órára teljesen padlóra küldd a fájdalom. Már enni is alig merek, mert az jár a fejemben,hogy mikor fog újra előjönni ez az elviselhetetlen fájdalom.
Elvileg 4 napot kell benn tölteni. Mi lesz a kicsivel,hogy fog így szopizin, és mi lesz a naggyal. Épp kilábaltunk a féltékenykedésből és kiheverte a kórházban tartózkodásomat:(
Annyira aggódom,és nem tudom hogyan csináljuk
Szerintem se halogasd! Anyukámnak volt nemrég, szörnyű görcsei voltak :-(
A műtét maga nem tart sokáig, viszont kapsz majd gyógyszert ami miatt talán nem fogsz tudni szoptatni. Erről beszélj az orvossal. Addig tudsz fejni a kicsi meg kap tápszert.
Nem lesz könnyű sem neked, sem nekik.
A naggyal beszélj, mondjátok el neki hogy ez nem a kicsi miatt van.
Kitartás :-(
Na most még jobban bepánikoltam:(:(
Első válaszoló, elmesélnéd,hogy mi történt a barátnőddel???Mennyi ideig hallogatta??
Fel a fejjel! Hamar túl lesztek rajta.
Gondolom lesz kire bízni a piciket, apa, nagymama.
Érdeklődd meg, hogy fogsz-e tudni szoptatni vagy a lefejt tejet odaadhatod-e a babának, apa be tud menni érte a kórházba. Ha nem, akkor is fej szorgalmasan, hogy ne apadjon a tejed, a pici pedig addig tápszert kap.
A műtétet tényleg ne halogasd, jobb hamar túlesni rajta.
Nagyon sajnállak, tényleg. Nekem ugyanez volt 2 iszonyú begörcsölésem volt a lányom 3 hós volt csak anyatejes a tápszert el se fogadta , a fiam 2 év 3 hós volt.
Én (nem mondom hogy ez jó megoldás) halogattam ...diétáztam inkább, mindent amit lehetett kihagytam, ha éreztem hogy fájni fog (egy két alkalom volt ilyen) akkor 2 nospa meg egy algopyrin...és kibírható volt.
Hálistennek nem volt semmi baj, 12 hónapos volt a lányom amikor végül kivették. Akkor meg már csak este szopizott.
Kitartás és minél hamarabb tudd le ezt! Elhiszem, hogy félsz, de hidd el az a legjobb, ha amint lehetséges megműtenek. Utána megkönnyebbülve, egészségesen újra a gyermekeiddel lehetsz. :)
Nem olyan sok a 4 nap. Biztos van rokon, barátnő, akit meg tudtok kérni, hogy segítsenek be egy kicsit.
Kedves kérdező!
Nem is értem miért vagy ilyen negatív, pedig semmi okod sincs rá! Ez ma már majdhogynem rutin műtét! Minél előbb megcsináltatod, az a biztos, aztán akkor le van tudva :) Megoldják, hogy a pici babád ott legyen melletted egy babaágyba, külön csecsemősök vigyáznak rá és kérheted, hogy a nagyra is. Ennek nincs is összege. Amíg te alszol, fekszel, addig tápszerezik, etetik, foglalkoznak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!