Akiknek a babája utálja a babakocsit, minden nap sétálok?
Kislányom ki nem állhatja a babakocsit így hordozókendőben szoktunk sétálni de nem minden nap!
Szerintetek ez baj?
Az enyém születésétől fogva hordozókendőben van.
Már miért lenne baj?
Ha olyan a kendőtök ami újszülöttkortól megfelelő, szerintem még jobb is, mint a babakocsi.
Bár ez csak az én személyes véleményem.
Szerintem szükség van a minden napos sétákra, de legalább levegőzésre az udvaron, erkélyen. Én csak akkor nem vittem ki sétálni ha mondjuk annyira beteg volt, vagy ítéletidő volt odakint.
Kell a levegő a babáknak minden nap!
Szia !
Az első lányom (6 éves ) ő utált benne lenni , és dettó ez volt , hogy beleraktam ordított , én nem is erőltettem sokszor volt kendőbe , viszont egy idő múlva olyan (6hónaposan ) , kezdet már nehéz lenni , nem igazán bírtam , már mozgolodot benne rugdusot , de mi addig egyeltalán nem használtuk a babakocsit , beraktuk a garázsba kész , erre akkor beraktam , de már szinte ültetve , és onantól szeret benne lenni ( szerintem a gond az , hogy nem lát kibelőle )
2. lányom ( 3éves) ő az ellentétje , igaziból most is meglátszik a nagyobbik nem szeret unatkozni imád menni nézelődni , mig a kicsi csak elvan ő ilyen !
3. fiú : Ő nálam még nem dőlt el 1 hós
Próbáldd meg egy kicsit felültetve használni !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!