Milyen babakocsit ajánlanátok így?
Sziasztok, 4 hónapos 6,5 kg-os babám újszülött kora óra utálja a mózeskosaras babakocsiját (kaptuk). Üvöltött benne, rúgkapált, így nem erőltettem neki. Van nekünk egy kölcsön kapott Pierre Carden babakocsi, amihez felcsatolható autósülés is van (12 kg-ig használható úgy tudom). Ezt imádja, 3 hetes korától alszik benne minden nap a séták alkalmával. Most lehet le leszek szidva, hogy a gerincének nem tesz jót stb. stb. De eddig 2 gyereket szolgált ki a kocsi, egyik sem lett sérült. De nem is ez a lényeg. Most, hogy jön a hideg idő, a baba be van öltöztetve kiskabátba vagy overálba. A hordozóba már alig fér így, viszont ez őt nem zavarja, mert 10 perc után alszik. Igaz fészkelődni nem nagyon tud, mert totál kitölti a ruhája a hordozót. Meleg puhaság veszi körbe. Ma ismét próbálkoztam a mózes kosaras babakocsival, de nagy üvöltés lett a vége. Azt akartam, hogy kényelmesen kinyújtózkodhasson. A babám imád séta közben nézelődni, nem szeret feküdni, és a "plafont" nézni. Tudtok nekem ajánlani olyan babakocsit, aminek a hordozós része szélesebb? Vagy ezek szabvány szerinti méretűek? Előre is köszönöm a válaszokat!
Egyébként úgy tervezem, hogy a sportkocsis változatot lábzsákkal olyan december közepén fogom neki bemutatni. Akkor már fog tudni ülni, és hátha megszereti. De addig is várom a véleményeket!
Én is mindenképpen asportkocsis megoldást tartom a megfelelőnek.Nyugi,az én fiam is rosszul volt ennyi idősen, ha fektetni próbáltam. Én akkor kezdtem el megemelni a sport részt és IMÁDTA az első perctől, hogy kilát és nézelődhet.
Így kényelmesebb neki sokkal, a bundazsák is elfér és jobban be tudod öltöztetni a hidegebb időben; viszont fog tudni mocorogni és nem fog elgémeredni mindene.
Szóval szerintem bátran próbálhatjátok már most a sport részt, ne várj vele decemberig.Nyilván nem derékszögben kell a gyereket beleültetni; így semmi baja nem lesz a gerincének.
Bergon kicsik nagyon gyérek.
Mondjuk én nagyon nem tartim jónak, hoyg hordozóban sétáoltatod, de te tudod. A garco smyionak jó méretű a hordozója, 17 hónapos majd 90cm.es fiam még mindig elfér benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!