Nagyon kicsire összecsukható babakocsit keresek. Ajánlanátok?
Az esernyőkocsinál nincs kisebb. Pl:
Nekünk NeoNato Piuma kocsink van, igaz, hogy nem esernyőre csukható, hanem lapra, de nagyon kevés helyet foglal. Teljesen lapra csukódik, nem lóg ki sehol semmi alkatrésze. Ennek van lábtartója, egybe van a tolókar, van lábtartó, vízszintesig dönthető. Szerintem olyat nézzetek, ami vízszintesig dönthető, mert még sokat fog aludni benne a babátok, és szerintem sokkal kényelmesebb neki! Itt egy link:
Köszönöm, ez egynek már jó is :) Tök jó, hogy egy kis táskában elfér, simán lehetne később cipelni, mikor már megy, de még kell egy "biztonsági tartalék" kocsi, ha elfáradna.
Azért még várok ötleteket :)
ABC desing Take OF babakocsink van.Ez alu vázas strapabíróbb mint egy esernyőó kocsi és kicsire csukható.
összecsukod és van egy húzókája és gurítod ,nagyon szeretjük.A mienk lassan használaton kívüli ,esetleg ha érdekel írj rám pü-ben.
Nekünk ilyen van, imádom. Nagyon Kicsire lehet összecsukni(valaki mesèlte, hogy mèg a repülőre is fel vihette kézipoggyászkènt)
Kicsit kicsi a bevásárlókosara, de engem nem zavar, ami kell, pont belefér... Páran panaszkodtak, hogy az apró kavicsok bele ragadnak a kerekeibe, nekem ilyen gondom sose volt. Tényleg puha a kereke, de cserébe nem zörög, nagyon halk- a barátnőm Stokke kocsija sokkal hangosabb:)
Szóval csak ajánlani tudom, érdemes megnézni!!!
külön döntöd :)
igazán pici babáhot nem ajánlom egyébként amit püben is írtam a mi hordozónkkal nem kompatibilis
illetve ugyan dönthető de nagyon kicsit ha nincs döntve pedig lötyög a gyerkőc
olyankorra ajánlanám ha már tud menni de kell még kocsi, ha meg szalad csak összecsukod és kész ,pl bölcsibe járósnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!