Ajánlanátok jó autósülést 0-18 kgosba! Esetleg amihez van teszt is? Nem találtam ezekhez tesztet.
Néztem az adacot, de nem volt benne, csak 1 de az se felelt meg :-/
A concordot néztem én is, csak nem találtam tesztet hozzá, s ha már fizetek ennyit érte.
Pedig van teszt hozzá, a kategóriája legjobbja volt, csak már pár éve tesztelték, nézz pár évvel ezelőtti teszteket.
Második
Vennék én 9-18-t, de 7 kg a babám és a mostani hordozónk ennek ellenére szűk neki. Alig fér el a válla.
Pedig mindenki nagyon dicséri a concordot.
"7o ezret meg nem akartam kidobni olyanért, ami nem biztonságos"
Az Ultimax mindennek megfelelt a teszteken keressetek már rá, német oldalakon megtaláljátok, mi használtuk, ha jól be van kötve az ülés, olyan mintha bebetonoztad volna meg sem mozdul. Több ülést használtunk már 2 gyerek mellett, én mindig olyant vettem ami jól tesztelt, de kifejezhetem magam úgy is hogy drága ülés, az Ultimaxxal voltam a legjobban megelégedve, volt másfajta Concorunk, 2 féle Besafe ülésünk, de ez volt a legjobb.
Egy 7 kg-os gyereknek meg semmi keresnivalója még 9 kg-os ülésben. Ha már a teszteknél tartunk, nem véletlenül. Meg lehet nézni, hogy egy 9 kg-os testre milyen erővel hat az ütközés, pedig csak 64 km/h-val tesztelnek. Egy 7 kg-osra még inkább.
7-es válaszoló vagyok.
A 7 kilós testre kisebb erővel hat az ütközés.
Javítanám a válaszomat azzal, h van biztonságos o-18-as ülés: be safe izi kombi a neve, 12o ezer körül van az ára, kissé borsos :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!