Ajánlanátok kicsire összecsukható babkocsit?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, amit repülőre is fel lehet vinni. Tudom, hogy van több féle is, bár úgy vettem észre, hogy szinte ugyanúgy néznek ki.
Ezek könnyen irányíthatóak, de ugyanakkor stabilak is?
Kinek milyen van? Meg van vele elégedve?
2011. márc. 21. 13:48
1/5 anonim válasza:
Ami a legkisebbre összecsukható az a Quinny Zapp.
Nekünk Mclaren Quest van, esernyőre csukható, én nagyon szeretem, mert minden könnyű vele, kinyitni, becsukni, menni vele, kényelmes, és ezt is fel lehet vinni repülőre.
2/5 anonim válasza:
Nekem Quinny Zapp van, még a régi fajta. Én nagyon szeretem. Persze nem kell a tolókájára ráakasztani két tíz kilós szatyrot, akkor nem borul fel. De ezeket a kocsikat nem is ezért találták ki. Az új Zapp meg még jobb, dönthető is, persze az árát is megkérik. Én még használtan vettem az enyémet, de kifogástalan állapotban van.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Én inkább ezekre a babakocsikra lennék kíváncsi:
Espiro Magic 4
Pikolo s400
Baby Point Mark 3
Van vkinek ilyen? Meg van vele elégedve?
2011. márc. 21. 14:28
4/5 anonim válasza:
nekem is maclaren quest sport van, imádom, de gondolkodtam anno a quinny zappon is, csak akkor még nem volt dönthető, most már az! Ezeket ajánlom!
5/5 anonim válasza:
Én a Baby Point Mark Q-ról hallottam jókat, illetve ajánlották nekem is. Ez kifejezetten olyan kicsire csukható, hogy repcsire fel lehet vinni, de stabil is, állítható a lábtartója, a tolókarja, 6,5 kg és stabil.Nálam ez vezet eddig, én is most keresgélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!