Keresem azt az esernyő vagy sport babakocsit 9 hónapos fiam számára ami az alábbi kritériumoknak megfelel, mit ajánlotok tapasztalt anyukák?
Ez a kocsi lenne az egyetlen babakocsink. Nem kell emeletre cipelni, tehát a súlya majdnem mindegy, viszont sokat utazunk ezért jó lenne ha klasszul össze lehetne csukni (könnyen gyorsan). Vastagabb anyagút szeretnék, aminek van tartása, nem süpped bele a kisfiam. Dönthető legyen a háttámla, nem baj ha nem teljesen vízszintesig, de azért alvásra is alkalmas legyen. És ami fontos, jól téliesíthető legyen, és strapabíró és terepre alkalmas kerekei.
Köszönöm szépen mindenkinek előre a válaszokat. Jól esne ha segítenétek, mert én már napok óta bújom a kínálatoz a neten, de egyrészt onnan nem derülnek ki a hibák, másrészt elvesztem a túl nagy kínálat között...
Köszönöm szépen.
Erről annyit hallottam, hogy kényerlmetlen lehet hogy a tolókar két oldalon van külön, és van akinek túl közel esik a lábához az alsó tengely és mindig belerúg.
A másik ami aggaszt, hogy ezek a kicsi méretű kerekek elmennek pl hóban?
Nekünk ilyen van:
Strapabíró,könnyű,jól téliesíthető,könnyen össze lehet csukni,vízszintesig dönthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!