Mi volt idáig a legrosszabb ami történt a babátokkal, és ami miatt bűntudatotok volt?
Az én kislányom még csak 5 hónapos, de már nekem is van listám. Én alapból elég béna vagyok, szóval ahhoz képest nem sok. Én már terhesen kezdtem, 11 hetesen seggre ültem, aztán kb 36 hetesen leestem a lépcsőről. Semmi bajunk nem lett. Amióta megszületett:
-2 hónaposan, gyerekorvosnál a váróban leguggoltam vele a kezemben, hogy kivegyem alulról a táskámat, és seggre ültem, szegény lefejelte a vállamat, előrtte kapott oltást, végre megnyugtattam, erre szegény újból nagyon sírt, szerencsére legalább senki nem volt a váróban
-a legdurvább: 2 hónaposan leesett a pelenkázóról, ami kb 120 cm magas, voltunk vele a Heim Pálba, de nem lett semmi baja, én majdnem szívrohamot kaptam
-vágtam a körmét, kb 3 hónapos lehetett, nem ollóval, csipesszel és levágtam az ujjbegyéből is egy darabot
-tegnap véletlenül a fejéhez dobtam a csörgőjét
A húgom a Heim Pálra azt mondta, hogy ne izguljak, ez csak az első volt, majd megyünk még! :-)
A kisfiam most múlt 2 éves.
Pár hónapos korában odacsíptem a nyakán a bőrét a patenttal. :( Ő észre se vette.
1 év körüli volt, mikor egyszer indultunk sétálni sportbabakocsival. A teraszról 2 alacsony lépcsőfok vezet le. Kitoltam a babakocsit a bejárati ajtón, hátrafordultam, hogy bezárjam az ajtót. A babakocsi legurult, a fiam arccal előre esett el a babakocsival együtt. Nem vettem észre, hogy picikét lejt a terasz.:( Ráadásul ezt még 2x megismételtük.:(( Hála az égnek semmi baja nem lett, mert minden eset hideg időben történt, overallban volt.
Egyszer szintén a babakocsiban másfél éves kora körül hátraborult. A boltból jöttünk, a szatyrokat ráakasztottam a tolókarokra, jó nagy túlsúly. Valamiért elengedtem, hogy előremenjek hozzá, közben felborult mindenestül.:( Mégcsak nem is sírt, csupán meglepődött.
Egyszer elborult a biciklivel. A biciklit letámasztottam, de olyan béna a támaszték, hogy nem jól tettem oda és hirtelen átlendült, megtartani nem tudtam és lassított felvételben eldőlt gyerekestül. Akkor is csak meglepődött. Szerencsére sose lett baja.
enyém 3 éves és bérletünk van az ügyeleten :D
mondjuk általában magában tesz kárt, nagyon kis hebrencs és azt hiszi mindenre képes, ezekből vannak a balesetek, de én is csináltam elég durva bakikat :(
első, 10-11 hónapos korában volt, fürdetni akartam, már levetkőztettem de még nagyon meleg volt a víz, engedtem a hideget, ő meg sírt mert fázott. fel akartam vidítani, kicsit megcsiklandoztam, erre akkorát kacagott, hogy lefejelte a kádat :/ szanaszét szakadt a szája és az ínye, nagyon vérzett :(
kicsit nagyobb volt, hisztizett, ezért be akartam vinni a szobájába, hogy lehiggadjon, pont mikor léptem be a szobába, kivágta magát a kezemből, én meg már lendületbe voltam így kapott egy nagyot az ajtófélfától :( szerencsére nem lett baja, de nagyon megijedtünk :(
ráesett a dohányzóasztalnak az újságtartója a lábára, leesett a körme :(
nagy medencébe nekifutásból ugrott be, egyszer előbb ugrott el és nem a medencébe érkezett hanem a betonra, ráadásul onnan még be is borult a 1,5m mély vízbe :(
magára rántotta a tv-t, az volt a szerencse, hogy könnyű fajta, de így is vagy 15 kiló :(
nekem nagyon rossz tapasztalatom van az ügyelettel. nagyon sokat kellett várni, nagyon bunkók voltak, a kisebbeknél, hogy egyáltalán miért hoztam, a nagyobbaknál meg, hogy miért oda (gyerekügyelet nekünk nagyon messze van ezért felnőtt ügyeletre vittem, gondoltam ha át kell menni majd mentővel átküldenek, de közölték, hogy van autóm, vigyem be én a heim pálba :O)
a legrosszabb az volt mikor az ügyeleten a kisfiamat egy másik kisfiú fellökte és nekiesett a radiátornak akkor kijött egy ápolónő és leordította a fejemet, hogy mi a f..ért nem nevelem meg a büdös kölkömet? :O
A combcsonttörött baba anyukája vagyok.
Úgy történt, hogy a nagyobbik gyerekem az etetőszékén tornázott, épp készült leesni, én utána nyúltam, és akkor esett ki a másik kezemből a kicsi.
A kórházban nagyon rendesek voltak. Semmi plusz lelkifurdalás-keltés nem volt, sőt, a két hét után a nővérek el sem fogadták a hálapénzt. A baba is nagyon jól viselte az egyébként elég kellemetlen kezelést.
11 hónapos a kislányom.
A mai termés: 2x leesett a kanapéról. Ebből 1 fenékre, 1 majdnem arcra sikerült. (Most tanult meg felmászni, de a lejövetellel még akadnak problémák.
29 vagyok- folytatom:
Tehát volt ma 2 kanapéról leesés, 1x a szárítót borította magára (imádja lerángatni a ruhákat, talán most leszokik róla), a szobájában a 4 fiókos rattant is sikerült ma magára borítani, és a sütőt is sikerült megtenyerelnie (természetesen épp sütöttem). wc-ből kijövet túl nagy volt a lendületem, érzékeltem, hogy ott a kiscsaj, megállni már nem tudtam előtte, gondoltam átugrom... Nem sikerült. Ennyi a mai termés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!