Van köztetek olyan aki úgy érezte ő a világ legrosszabb anyukája?
Hazudik az a szülő, aki a "pályafutása" alatt nem esett kétségbe és nem érzett kételyeket magával kapcsolatban.
A gyereknevelést nem lehet megtanulni! Mindig vannak problémák és lesznek is.
Valamelyik korszakot úgyis "vissza sírjuk". :)))
Kenheted az ínyét, adhatsz neki rágókákat, kekszet vagy keményebb kiflicsücsköt.
Nekem még a Nurofent ajánlották, ha már nagyon nem bírja elviselni a fájdalmat. Nekünk ez bevált. Igaz, 1ml-t adtam neki és éjszakára, de csodákat tett.
1 éves, 15. foga jön. Kicsit már tele a tököm vele, de neki jobban .. és mérhetetlenül sajnálom szegényt :(
Pont most érzem magam annak... Olyan dolog történt, amiből szerettem volna ha a lányom kimarad... Remélem, hogy a mi hülyeségünk miatt nem lesz lelki gondja, ill, hogy elfelejti ami történt.
A fogzásos dolgon pont vasárnap estünk túl, úgyhogy frissek az emlékek. ÉN úgy csináltam, hogy dörzsöltem az ínyét, adtam neki babapiskótát, kifli végét, hűthető rágókát, bekentem dentinox-szal. Ezen kívül sokat játszottunk, leültem hozzá a padlóra, pakoltunk, sétáltunk, mondókáztunk. Ha tovább sírdogált, akkor felvettem, és úgy sétáltunk, nézelődtünk.
És ne aggódj, nem vagy rossz anya. Minden korszaknak megvan a saját nehézsége, de meg kell oldani. Ennyi a titok nyitja, mert ha másnak sikerült, miért pont nekünk ne sikerülne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!