Ha elfogyna a tejem én lennék a világ legrosszabb anyája. Így érzem, MIÉRT?
Szia!
Igen! Nekem 8 hónapos a babám, és engem nagyon megviselne, ha nem szoptathatnám! Azt hiszem, nekme ugyanannira, ha nem jobban, fontos, mint neki!
Ne stresszelj, mert az nagy ellenség!
Szia!
Én most várom az első babámat, de én már most aggódok, hogy mi lesz ha nem lesz elegendő tejem. Tudom, hogy felesleges aggódni. Le kell "szoknom" az aggodalmaskodásról. Minél többet idegeskedsz annál jobban elapad a tejed. Egyél rendesen, igyál barna sört, (heti 1-2 pohár) attól több lesz a tejed :)
Ha mégis tápszerre kerül a sor, akkor se okold magadat. Tegyél meg mindent azért, hogy legyen tejed és ha megteszed akkor nem lesz lelki ismeret furdalásod.
Sok sikert!
10:16-osnak: de, ha megteszel mindent és mégsem lesz tejed, attól lelkiismeretfurdalásod még lesz ;) nekem van, pedig nem rajtam múlik.
A kérdezőnek: azért érzed így, mert sokat olvasod ezeket a fórumokat ;) mert más sem folyik a csapból, csak h szoptass-szoptass-szoptass és mindenki tud szoptatni... ez olyan, mint a biciklizés - és ha nincs biciklid, akkor veled van a baj!!! szóval, csak lazán, előbb-utóbb felnőnek, minden törekvésünk és adottságunk ellenére és majd akkor kezdődik csak igazán a lelkiismeretfurdalás, amikor látjuk majd, milyen emberré nevelődtek általunk :) ne félj! M.
köszi mindenkinek a választ és a bíztatást
nem én pontoztam le senkit, köszi a véleményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!