Hogyan adjátok a babára 25 fokokban a rövidújjú blúzokat? A body fölé?
Melegnek találom. De olyan sok aranyos polót, blúzt kapott! Body nélkül viszont mi tartaná a pelenkát... Kaptam pár használt bugyi-szerű gumírozott alsónadrágot, de szerintem az sem annyira tart semmit.
20 fok alatt, szélben meg kevés a rövidújjú, így az összes még nem is volt rajta, és hamarosan kinövi.
10.5 hós
Én mindenkinek megmondtam, hogy body-t adok csak a gyerekre. Anyámnak mi volt az első dolga, még a pocakomba volt a második fiam és vett neki egy farmer nadrágot meg egy pólót.:)
Nem használtam, mert nem tudtam használni.
Szerintem is a legjobb a gyereknek a body, mert nem csúszik fel, ha a karodba veszed, tartja a pelust és nem fázik meg a dereka.
Ha kinövi a pólókat, blúzokat akkor kinövi, de legalább nem lesz beteg!
Ne add rá ezeket a felesleges ruhákat.
Kényelmes bodyt adj rá.
Köszönöm a gyors válaszokat! A 2. válaszoló első kérdésére: ugyanezt kérdeztem én is, ezért írtam!
Pont mivel a kettő együtt meleg, még nem hordta a sok-sok kapott felsőt.
Nem itthonra gondoltam, hanem ha elutazunk valahová, bevásárolni, orvoshoz, sokszor egész nap úton vagyunk. Mivel már segítséggel megyeget, közben le kell rakni, pl üzletben, az autóban izeg-mozog, kilátszik a pelus, nem mindig van alkalom azonnal bepelenkázni, ezért eddig még nem volt rövidújjú felsőben, csak body. És itthonra is praktikusabb csak a body, pont mert sokat mozog.
Ha meleg van én is vagy badyt adok rá szoknyával, vagy rövidnacival, vagy ha nagyon meleg, akkor inkább bady nélkül pólót és szoknyát/rövidnacit, hogy jobban szellőzzön a drága.
Nálam is lecsúszik a pelus, de annyi baj legyen, jobban figyelek rá, és ha kell megigazítom.
Mindig sajnálom a szomszéd kisfiút is, akin szintén 40 fokban bady, és rajta egy póló... nem kell!! rajtad sincs 2 réteg ruha!
Ha tudsz, vegyél-válassz olyan alsót, aminek van bugyibélése, kicsit jobban tart, és a bugyi is valamennyire tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!