Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 hetes babámra csak röviduj...

2,5 hetes babámra csak rövidujjú body-t adtam, nem kevés?

Figyelt kérdés
Nagyon melege van, izzad a kis tarkója, de néha hapcizik. Ugye, nem fázhat meg ebben a melegben?
2011. aug. 16. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Lányom az első hetekben állandóan hapcizott. Ilyenkor még ez természetes, és nem attól van, mert fáznak.

Ha izzad szegény babád, akkor nem kell rá még több ruha, hiszen nagyon bemelegedne.

2011. aug. 16. 10:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Eddig ennyire nem igazán mertem levetkőztetni napközben. Most úgy látom, jobb a közérzete, mert elaludt.
2011. aug. 16. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk anno a védőnő tanácsolta 3-4 hetesen, hogy ne öltöztessük túl, pláne ha láthatóan melege van. Szerintem nagy hőségben, amikor a lakásban is 29 C van és áll a levegő, elég a body.esetleg zoknival.
2011. aug. 16. 10:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, zokni van rajta. Köszi!
2011. aug. 16. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Tavaly 28 fokos lakásban bizony egy szál pelenka+zokniban aludt vékony textilpelussal betakarva.

Fontos, hogy huzat se érje (légkondi, ventilátor se): mi még a kiságy köré is ágyrács takaró huzatot kötöttünk (amit nem tud behúzni) ami azért is hasznos mert nem tud a rácsok közé szorulni a keze/lába.

2011. aug. 16. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!