2,5 hetes babámra csak rövidujjú body-t adtam, nem kevés?
Figyelt kérdés
Nagyon melege van, izzad a kis tarkója, de néha hapcizik. Ugye, nem fázhat meg ebben a melegben?2011. aug. 16. 10:23
1/5 anonim válasza:
Lányom az első hetekben állandóan hapcizott. Ilyenkor még ez természetes, és nem attól van, mert fáznak.
Ha izzad szegény babád, akkor nem kell rá még több ruha, hiszen nagyon bemelegedne.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Eddig ennyire nem igazán mertem levetkőztetni napközben. Most úgy látom, jobb a közérzete, mert elaludt.
2011. aug. 16. 10:27
3/5 anonim válasza:
Nekünk anno a védőnő tanácsolta 3-4 hetesen, hogy ne öltöztessük túl, pláne ha láthatóan melege van. Szerintem nagy hőségben, amikor a lakásban is 29 C van és áll a levegő, elég a body.esetleg zoknival.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, zokni van rajta. Köszi!
2011. aug. 16. 10:32
5/5 anonim válasza:
Tavaly 28 fokos lakásban bizony egy szál pelenka+zokniban aludt vékony textilpelussal betakarva.
Fontos, hogy huzat se érje (légkondi, ventilátor se): mi még a kiságy köré is ágyrács takaró huzatot kötöttünk (amit nem tud behúzni) ami azért is hasznos mert nem tud a rácsok közé szorulni a keze/lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!