27-28fok éjjel a lakásban, ajtó, ablak nyitva, elég egy rövidujjú body 9 hónapos babámra, vagy adjak még rá egy pizsama alsót?
Figyelt kérdés
A takarót lerúgja magáról, de nem tudom, hogy elég lenne e neki egy body éjszakára.2010. jún. 9. 20:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem bőve elég rá.Az én lányom egy trikóban és pelusban alszik és egy huzattal takarom be.Ő 20 hós és nagyon izzadós.
2/5 anonim válasza:
Nálunk 27 fok van!Egy rövid body plusz egy vékony pamut plédel betakarom de általában a plédet lerugja magárol.
Adj rá csak bodyt és ha ugy látod fázik akkor is betakarhatod jobban.
3/5 anonim válasza:
Én még egy zoknit is adok rá, mégiscsak könnyen fel lehet a talpról fázni.
4/5 anonim válasza:
Szia!
AZ én fiam nagyon izzadós, tegnap egy rövid ujjú body és egy nagyon vékony hálózsák volt rajta, de amikor bementem hozzá tiszta víz volt a kisfeje. A hálózsák mégis csak zárt, a takaró viszont nem jött be, nem marad sokáig rajta. Ma már csak rövid ujjú bodyt adtam rá, semmi több. Zoknit sosem adnék rá, legfőképp ott vezetik le a hőt...
5/5 anonim válasza:
Nálunk 28-29fok van! :(
Én egy rövid ujjú bodyt adtam rá,abban alszik csak,de igy is melege van nagyon,igy egyenlöre nem takartam be,majd ha lefekszünk mi is aludni,akkor teritek rá még egy extravékony takarót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!