Ha nyáron meleg van a rövidnadrág és a rövidujjú póló alá adtok valamit a kb. :1 éves babátokra, vagy nem kell semmi?
Egy lányom meg egy fiam van. Én is utáltam, ha kivan a derekuk, meg a pelust is legyűri a gatya gumírozása. Úgyhogy mi nem pólóztunk, hanem body+rövidnaci/szoknya vagy napozó volt rajtuk akkoriban.
Igazából a szobatisztaság próbálgatásával kezdtünk el pólót használni.
De pl sógornőm szinte születésüktől kezdve csak pólót használt a fiainak, ő meg a body-t utálta. Szóval ... majd kitapasztalod :-)
En mar most rovidujju body-t adok ra felul es alul meg olyan hosszu gatyat amit fel lehet hajtani meg gombolni es rovid naci lesz belolle. Adok ra meg egy vekony hosszu ujju felsot es ezt del korul meg deltan leveszem rolla csak most van meg rajta. 19 fok van.
Nyarron a 30 fokban en is napozot vagy ujjatlan bodyt adtam ra kis rovid nacival es jol bekentem naptejjel, fejere meg kalapot (ekkor meg csak 6-8 honapos volt de majd most is hasonlot adok ra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!