Ti mennyit fényképezitek babátokat, kisgyereketeket?
Figyelt kérdés
Nekem 3 hónapos múlt a kislányom, és szinte minden nap készül róla néhány fotó. Ha vakut is használok, az nem árt neki? (a szemének)2012. okt. 9. 19:29
1/5 anonim válasza:
Hát amíg nem tudott mozogni és feküdt, szóval nagyon kicsi volt, addig mindig kéznél volt a fényképező gép, és le volt kapkodva az édes alvása, sírása, levegő vétele...szóval minden.Aztán ahogy haladtunk a mozgásfejlődésben egyre jobban csökkentek a fényképek, inkább videóztam..de már arról is leszoktam.Most 21 hónapos a kis(nagy)lányom, és általában főbb dolgokat fényképezünk. (szülinap, nyaralás és ritkán amikor valami olyan történik) Pl ma félre raktam pihenni a kókuszgolyó masszát, és mire kettőt fordultam, már a gyerek tiszta csoki volt, mert fel állt a kis székére és falatozott kicsit! :D Meg kellett zabálni..meg lefényképezni..hihi
2/5 anonim válasza:
Ja és ha a fényviszonyok engedik addig ne vakuzz.Egyébként én lányomnak nem lett tőle baja, csak amikor vakuztam, akkor össze húzta utána a szemöldökét!!Meg kellett zabálni..de azért kerültem ha lehetett.
3/5 anonim válasza:
Én a mai napig napi szinten fényképezem, ritkábban videózom 4 évesemet is, 8 hónaposomat is!
4/5 anonim válasza:
Sokat!:)
Mi pont azért vettünk egy hiper fényképezőt, amikor megszületett!
5/5 anonim válasza:
Amíg pici volt, többet fényképeztük. Most 8 hónapos, már nem változik napi szinten, így csak akkor fényképezem le, ha valami érdekeset csinál. Pl. az első felülést sikerült pont lefotózni.
Mostanában már csak átlag heti 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!