Melyik pelenka NEM ázik át éjjel? 15 hónapos kisfiamnak kellene vennem pelust, mert amit most használ az minden egyes éjjel átázik. (dm-es)
Hogy vált be a Libero?
(egy Liberos :o) )
Jajj..azt hittem írtam, de ezekszerint nem.
Sajnos nem vált be! De annyira nem, hogy este 8 előtt kapta meg a penekát, és 10-kor sírt, az egész hálózsák, pizsama mindene csupa pisi volt.
Viszont nappalra jó!
Most elrongyoltam vettem Huggiest. Este elválik. MAjd megírom azt is :-)
Érdekes, legalábbis számomra, hgy a Lióbero mennyivel drágább mint a Huggies! A Liberó 27 darabos majdnem annyi mint a Huggies 44 darabos! Hogy lehet??
"Lióbero" :-D
Libero...csak annyira sietek, hogy összevissza kalapálom a bill-t :-)))
Én a Liberóból mindig a nagy kiszerelést veszem,5-ösben 80db van,teljes áron 4990Ft,de kuponokkal a Dm-ben ezt 3400Ft-ért szoktam venni(25%-os Joker és 15%-os végösszegi,vagy -500Ft-os kupon és 15%-os végösszegi).
Már nem tudom,hanyadik válaszoló voltam,én írtam,hogy a lányom 9,5kg-os volt amikor az 5-ösre váltottunk,de ő husis combú,ha a kisfiad vékony combú,akkor lehet,hogy nagy még és elég a 4-es.A lányomra ráadom este 7-kor és másnap reggel 8.30-ig az van rajta és még egyszer sem ázott át.
Nem ázott át!
Huggies 4+-os.
Éljen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!