Éjjel is pelenka nélkül mikortól?
Az én lányom 26 hós, félig meddig szobatiszta.
Éjjelre dok rá peust, de azt vettm észer, hogy már régóta nem pisil éjjel, reggel ahogy felkel, pelenka le és csurgat is a bilibe.
Napközben sincs rajta itthon pelus, csak kisnadrág, ha pisilnie vagy kakilnia kell, hozza a bilit.
Viszont ha kimondottan bugyit adok rá, akkor bepisil, sőt múltkor bekakilt.
Ezt csak akkor csinálja, ha bugyi van rajta.
előz
Én is gondoltam, hogy leveszem róla.
szia,
én is levenném, egy próbálkozást megér!!
nálunk gyorsan zajlott, amikor közölte, hogy Ő már nagy és nem kell pelenka (4 hete volt, 2,5 éves, a bölcsi hatása!!), akkor 3 napig hagyta, hogy éjszakára is tegyek fel Neki. nagyon ritkán pisil éjjel, de akkor már fel kel és szól. reggel rögtön az az első, hogy bilire ülünk, ahogy kinyitotta a szemeit :) így siker élmény is van és a matrac is száraz marad!! :)
Ági
Köszönöm a válaszokat.
Éjjel nem akarom ébreszgetni a gyereket, 1 éves korától alszik egész éjjel, külön szobája van.
At hiszem veszek gumilepedőt és belevágunk.
én sem ébresztgetem, ha kell neki felébred. csak azért, hogy pisiljen nem kelteném fel.
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!