Melyik pelenka NEM ázik át éjjel? 15 hónapos kisfiamnak kellene vennem pelust, mert amit most használ az minden egyes éjjel átázik. (dm-es)
Most a 6-os pelenkánál érzem, hogy nem kellett volna, de abban bíztam, hogy ha az 5-ös teljesen átázik akkor a 6-os bírni fogja,de nem. Persze, hogy nagy rá, most már tudom, bár úgy meg tudom rajta "kötni", hogy mindenhol passzoljon, de azért mégsem ez az ideális.
Nem tudook ráadni éjjelre 4+-osat, mert mint írtam a nappalokat sem bírja már, mert max 2 órát bír, aztán már látom, hogy pisis a nadrágja, a bodyja. tehát képtelenség, a józan sszel ellenkező lenne ha azt adnám rá éjjelre. Emiatt kezdtem el felfelé lépkedni a méretekben. De azt hiszem, hogy itt nem a mérettel hanem a pelenkával lesz a bibi.
Tehát ha jól számolom eddig a liberó a nyerő....és a Liberóból melyiket ajánlják aki a Liberóra esküsznek? (amúgy valamiért nekem is az a szimpi)
Szia!
Szerintem a Pampers Activ Baby nagyon jó. Az én kisfiam is rengeteget iszik, és jól bírja (születésétől kezdve ezt használja). Nem ázott még át.
Szerintem túl nagy pelust adsz a kisfiadra. Nem tudom mekkora, de az enyémnél, aki 22 hónapos 13,3kg és 94 cm, most álltunk át a 4+ - os pelusra (a fiam inkább hosszú, de azért van pocakja). Előtte a sima 4-est használtuk. A bugyipelusból van 5-ösöm, ha nagyon rakoncátlankodik és nem tudom tisztába tenni, akkor azt kapja.
Amúgy nem tudom mit adsz neki inni, de annó, amikor az enyém teát kapott én is 2 óránként cseréltem, azóta inkább vizet kap, de abból is iszik közel 2l-t naponta. Így jobban bírja a pelus, elég 4 (kaki esetén 5) egy nap. Teával 7-8 volt.
Nálunk csakis a pampers active baby vált be!
És én is túl nagynak gondolom a 6ost, nagy volt a fiam, de a végefelé (2 éves korban) volt 5ös pelusa!!
Nem a mérettel van a gond, hanem a pelenkával, de gondolom ezt már leírták előttem. A 4+-nak elég tág a határa, 9-20 kg! Szóval ezt ki lehetne próbálni. Nekünk a liberó is mindig átfolyt reggelre, ráadásul ha teli van pisivel, hajlamos a belseje "kiszakadni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!