Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik pelenka NEM ázik át...

Melyik pelenka NEM ázik át éjjel? 15 hónapos kisfiamnak kellene vennem pelust, mert amit most használ az minden egyes éjjel átázik. (dm-es)

Figyelt kérdés
Tökéletes volt eddig ez a pelenka, nappalra 4+-os, éjjelre az 5-ös, de nappal is sűrűbben kell cserélnem, alig bír ki 2 órát, az éjjel pedig horror. Minden reggel nyakig pisis szegény, a 6-os sem jó, az is átázik. Nem szeretnék zsákbamacskát venni, ezért kérdezem, hgy kinek mi vált be.

2012. okt. 8. 11:54
1 2 3 4
 21/40 Jégtánc ***** válasza:
100%
Szintén Dada -t használunk,nincs kiütés,nem folyik ki semmi .Teljesen jó
2012. okt. 8. 13:11
 22/40 A kérdező kommentje:

Comfort fit..:? :-))

A DADA az milyen? És hol lehet venni, nem hallottam még róla.

2012. okt. 8. 13:14
 23/40 anonim ***** válasza:
A DADA pelenkát általában pelenkadiszkontban kapod. Nem tudom, hogy merre laksz, de már elég sok helyen van. Én próbáltam, nem volt rossz, de azért a Libero jobb. Gazdaságos pelenka néven fut. Az ára viszont jó, 40ft/db ra jön ki kb.
2012. okt. 8. 13:26
 24/40 anonim ***** válasza:
[link] Ilyesmit képzelj el.
2012. okt. 8. 13:27
 25/40 anonim ***** válasza:

Libero comfort fit.Megapackba veszek a 2,5 éves kisfiamnak.Most a dm-be akciós is.

Sokkal jobb,mint a pampers.Azén kisfiam elég húsos (16 kg) és a pampers-ből mindig átázott.Nem sokszor vettem,de alig vártam,hogy elkopjon. A Libero viszont egyáltalán nem ázik át.Este fél 7 fele kapja és reggel 7-ig simán kibírja,napközben is sokat bír,pedig az én fiam rengeteget iszik.A libero-nál fontos tanács,hogy egy mérettel nagyobbat kell venni,mint egy más fajta,mert kisebb.De egy 15 hónaposra is max az 5-ös kell.

Amúgy lehet én vagyok vak,de itt a pampers pelust használó babák szüli felpontozva vannak, a liberoét,meg le:) de érdekes:S

2012. okt. 8. 13:46
 26/40 anonim ***** válasza:
Éjszakár nálunk is csak a Libero vált be. Szeretem a pamperst is, de azt nem adnám rá éjjelre. (kb 13 kg a lányom, és 5ös méretűt kap éjjelre, egyébként 4+ost használunk.)
2012. okt. 8. 13:49
 27/40 anonim ***** válasza:
45%

szia!

a dada pelus olcsó kategóriás zsákos pelus,én semmiképpen nem ajánlom pláne éjszakára,pláne ha ennyit pisil a kisfiad...én a liberot ezt a fajtát [link] vagy a pampers premium care [link] változatát ajánlom,az én fiam most 17 hónapos és mi is ezzel a gonddal küzdöttünk 14 hónapos korától, ez a két pelus fajta mindent kibír(t) és 4 * -os ajánlom a ti mérettetekre mindkettőből%

2012. okt. 8. 13:51
 28/40 Bogyo110 ***** válasza:
szintén a liberót használjuk mi is kislányom 12 kiló 81 cm és az 5 méretet veszem neki!
2012. okt. 8. 14:01
 29/40 anonim ***** válasza:
Liberót vegyél 5-ös méretet,ez a legjobb hidd el.Előtte Pampers Active Babyt használtunk,de reggelre átnedvesedett,így váltottunk erre,nem volt még gond vele.A lányom 9hónapos korától hordja,9,5kg volt mikor erre váltottunk.Most 14hónapos.
2012. okt. 8. 14:09
 30/40 A kérdező kommentje:
Indulok vásárolni. A Libero nyert. Azt fogok venni. Mindenkit felfelé fogok pontozni, ugyanis számomra mindegyik válasz nagyon hasznos volt. Köszönöm szépen a válaszokat.
2012. okt. 8. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!