Az 1 hónapos babámnak, mentából, citromfűből, hársfából szoktam teát főzni. És mézzel édesítem. A védőnő szerint árt, szerintem meg használ neki, nos?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 10:52
11/17 anonim válasza:
Nos te egy nagy b@rom vagy!!! Nem tudsz utána nézni, hogy mit szabad kapnia egy 1 hónaposnak??? Az ész megáll az ilyen h*lyéktől... Menta+méz, csak gratulálni tudok! Téged se az eszedért fognak ellopni!
12/17 anonim válasza:
Bennem az merült fel, hogy ez valós kérdés. Nem hiszem el, hogy van olyan anya, aki az 1 hónapos babájának mentából csinál teát és mézzel ízesíti. Ha van ilyen, akkor te nem vagy normális. Egy ilyen pici babának az anyatejen/tápszeren kívül nem kell semmi más. Egyáltalán miért teáztatod? Még csak meleg sincs. Hagyd abba, és örülj neki, hogy nincs a babádnak semmi baja.
13/17 anonim válasza:
Ez legalább egy olyan kérdés, amin nem lesz vita. Remélem kamu ez a kérdés, ennyire nem lehet hüly_e egy anya
14/17 anonim válasza:
Tilos a mez es felesleges a tea anyatej kell a babanak kizarolag !Es minek a teat edesiteni? ugyancsak felesleges dolog.
Egy kisbaba anyatejjel taplalkozik kizarolag az elso 4 honnapban nem kell melle semmi mas csak terheled vele
15/17 anonim válasza:
Ajjajjaj. Se menta, se méz nem adható ilyen kicsi babának!
16/17 anonim válasza:
A gyógynövények sem fogyaszthatók nyakló nélkül, pláne egy pici babának.
Itt egy kis ismertető a babáknak adható gyógynövényekről:
(A mézről leírták előttem, ami miatt nem ajánlott.)
17/17 anonim válasza:
Jajj nagyon remélem, hogy kamu a kérdés! Szegény baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!