A védőnő kb 3 hónapja felém se jön, a 15 hós oltásos papírt ideadta, de azóta se híre se hamva?
nem értem miért kéne kimennie egy 15-18 hónapos babához, neked kell bevinned a 18 hós oltásra, benne van a kiskönyvben.
nálunk a fiam 6 hetes kora óta nem volt kint, most 2,5 éves. én viszem amikor kell, előtte felhívom, hogy mikor. ha elfelejtem akkor meg telefonál.
és milyen papírt akarsz kitölteni? kötelező oltás, nem kell semmit aláírni, beviszed az orvoshoz egészséges rendelésre és megkapja az oltást.
szerintem ilyenen ne háborogj, inkább örülj, hogy ilyen rendes, hogy ennyi ideig házhoz kijárt, szerintem ez baromi ritka :)
Van gyerek orvosod,nem?
Első gyereknél sem a védőnő kísér oltásra,mit papírozol?Fogod ,elviszed.Pont.
A gyerekorvosok nem rajonganak a telefonáló anyukákért... A védőnő azért kapja a fizetését, hogy rendelkezésre álljon.
És kell küldenie oltási értesítőt, sőt "behívót" is a státuszvizsgálatokra!
Nem tudom, hogy hogy van ennyi idősen, mert a lányom még csak 9 hós, de a 3. válaszolónak mondanám 6 hetes koráig hetente kellene jönnie 1 éves koráig havonta a védőnőnek.Oké mondjuk nagyvárosban nincs rá ideje met nagy a körzete, de akkor rendeljen be hozzá.Bocs az offért kedves kérdező.
De én is ki lennék akadva
Mi köze az oltáshoz a védőnőnek?
Amikor én viszem a gyereket oltásra, a doki magától mondja, mikor van a következő oltás. Hazamegyek, beírom a naptárba és kész.
A védőnő meg rám szokott telefonálni, hogy viszem/vittem-e oltásra.
Nálatok nem az orvos adja be az oltást?
Egy ekkora gyereknél már nem rohangálnak a védőnők lakásra. Ha problémád van, felhívod, segít. Biztos van 100 újszülöttje és pici babái, azokkal kell foglalkoznia. Meg a problémás esetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!