Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A védőnő kb 3 hónapja felém...

A védőnő kb 3 hónapja felém se jön, a 15 hós oltásos papírt ideadta, de azóta se híre se hamva?

Figyelt kérdés
Keresett 1x, de nem tudtam fogadni,nem voltam otthon,azt írta sms-ben h nem fogom tudni elérni,mert le kell adnia a telefonját.Kedden meg kell kapnia a gyereknek a 18 hós oltást,de nem hozott papírt,nem hívott élünk e,nem adta meg az új számát ha vmi kérdésem van!Szerencsém h 2. gyerek,mert elsőnél honnan tudnám mikor jön a köv. oltás?!Csinálhat ilyet?????Nekem ez elég megdöbbentő.
2012. szept. 9. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is úgy volt, hogy 6 hetes koráig hetente, 1 éves koráig havonta járt ki (előtte időpontot egyeztetett), utána már csak oltásra kellett vinni a gyermekorvoshoz, amihez az időpontot vezetékes telefonon kérhettem az egészséges rendelés ideje alatt. Oltásoknál egyébként nem gáz, ha csúszik pár hetet, hiszen ha épp beteg a gyerek sem lehet oltani. Hogy melyik hónapban esedékes oltás (nem kötelezőkkel elosztva), azt egy évre előre az orvossal együtt számoltuk ki és felírtam magamnak.

Nekünk egyébként nagyon rendes, kedves, udvarias védőnőnk van, soha nem kapott tőlünk semmit (nem is jutott eszembe), mégis minden apróságot fejben tart. Előfordult, hogy bejelentés nélkül jött, mert errefele járt másik kisbabánál és régen látott minket - volt, hogy itthon voltunk, volt, hogy nem - , de én ebben nem találok kivetnivalót.

2012. szept. 10. 07:15
 12/14 anonim ***** válasza:

6. válaszoló, igen, lehet igazad van, ezt nem tudom. vagyis eddig úgy tudtam, hogy 1 éves korig látnia kell havonta a védőnőnek a babát, de lehet le van írva, hogy házhoz kell mennie. igazából mindegy, mert a kérdező gyereke 1,5 éves, tehát nem kell kijárnia!

nekem furcsa a felháborodás, tényleg semmi köze a védőnőnek az oltáshoz. azonkívül van a védőnői rendelőben is telefon, megnézed neten és telefonálsz. ott biztos meg tudják mondani, hogy mi van a védőnőddel

2012. szept. 10. 09:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a védőnő is mindig jelen van a gyerekorvosnál, amikor a havi vizsgálatokra kellett menni. Olyankor ő az asszisztense. De annyira ő sem viszi túlzásba a látogatást. A lányom most múlt egy éves, és márciusban volt kint utoljára. Azóta csak felhívtam havonta, és bediktáltam a súlyát, és ennyit foglalkozott az egésszel. Most mentünk az egy éves vizsgálatra, legközelebb a 15 hós oltásnál találkozunk. Nekem nem hiányzik, de azért ahol esetleg bármi gond van, azt hogy szűri ki, ha ki sem jár megnézni?
2012. szept. 10. 09:58
 14/14 A kérdező kommentje:
12 válaszolóból max 3 értette mi a problémám.De hiába kezdem most ecsetelni,aki eddig nem értette,hiába fejtegetném.Köszi az értelmes válaszokat!!!
2012. szept. 11. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!