A védőnő kb 3 hónapja felém se jön, a 15 hós oltásos papírt ideadta, de azóta se híre se hamva?
Nálunk is úgy volt, hogy 6 hetes koráig hetente, 1 éves koráig havonta járt ki (előtte időpontot egyeztetett), utána már csak oltásra kellett vinni a gyermekorvoshoz, amihez az időpontot vezetékes telefonon kérhettem az egészséges rendelés ideje alatt. Oltásoknál egyébként nem gáz, ha csúszik pár hetet, hiszen ha épp beteg a gyerek sem lehet oltani. Hogy melyik hónapban esedékes oltás (nem kötelezőkkel elosztva), azt egy évre előre az orvossal együtt számoltuk ki és felírtam magamnak.
Nekünk egyébként nagyon rendes, kedves, udvarias védőnőnk van, soha nem kapott tőlünk semmit (nem is jutott eszembe), mégis minden apróságot fejben tart. Előfordult, hogy bejelentés nélkül jött, mert errefele járt másik kisbabánál és régen látott minket - volt, hogy itthon voltunk, volt, hogy nem - , de én ebben nem találok kivetnivalót.
6. válaszoló, igen, lehet igazad van, ezt nem tudom. vagyis eddig úgy tudtam, hogy 1 éves korig látnia kell havonta a védőnőnek a babát, de lehet le van írva, hogy házhoz kell mennie. igazából mindegy, mert a kérdező gyereke 1,5 éves, tehát nem kell kijárnia!
nekem furcsa a felháborodás, tényleg semmi köze a védőnőnek az oltáshoz. azonkívül van a védőnői rendelőben is telefon, megnézed neten és telefonálsz. ott biztos meg tudják mondani, hogy mi van a védőnőddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!