3 hónapos babámnak adhatok már valami mást tápszeren és teán kívül?
Bocsi, de én nem buzdítok senkit sem! Leírtam, hogy én mit teszek és a végére írtam, hogy döntse el mindenki maga, hogy ad e vagy sem bármit is! Nem hússal, tehéntejjel meg ilyenekkel tömöm, csupán gyümölcsöket kóstolgatunk.
Én tiszteletben tartom annak a döntését, aki nem ad 4-6 hós kora előtt semmit anyatejen/tápszeren kívül a babájának és viszont is elvárom, hogy tiszteletben tartsák a döntésem! Köszönöm!
Tiszteletben tartom, becsszóra.
Csak amikor megkérdezem miért kell ilyen korán,(eddig 3 ember) mindenki hebeg-habog, mert nem tudják megmondani miért!!!
Ha szóba jönnek az esetleges következmények, egyből jön a de én így döntöttem..
Komolyan érdekel és szeretném megérteni az okokat. Ennyi.
Hogy mi lesz később vagy mi nem, azt senki sem tudhatja! Hogy az én babám lesz e allergiás, vagy a tiéd, vagy a másiké....
Azt viszont tudom, hogy mióta kóstolgatunk nem fáj a pocija, szinte már (evésen kívül) átalussza az éjszakát és sokkal jobban érzi magát. Sokat kínlódott előtte. Mostmár jó és nekem ez számít!
Jajjj,de szomorú vagyok,hogy vitába torkollott a kérdésem...:((((
Én csak azért kérdeztem meg,mert bizony,megoszlanak a vélemények a környezetemben is,tapasztalatokat vártam,de akkor mindenhol ez van...
Olvastam,hogy a bélbolyhocskái nincsenek még megérve ilyenkorra,de 1-2 kanálnyi valamire gondoltam,nem azonnal a fejesugrást a hozzátáplálásba!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!