Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetes tápszeres babámnak,...

7 hetes tápszeres babámnak, szüksége van a tápszeren kivül más folyadékra-, ha igen mit adhatok neki?

Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szüksége nincs, de ha akarsz forralt lehűtött vizet, vagy babavizet, vagy babateát adhatsz neki.
2009. febr. 13. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
tápszer mellé kell folyadék, amit tutira ihat: babavizet,édesköményteát,de csak nagyon könnyűt (épphogy csak belelógatni és kész is), felforralt lehűtött vizet. A teát még ne cukrozd. Azt is csinálhatod,hogy jóval hígabbra csinálod a tápszert.
2009. febr. 13. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Szia!Az én babám szopizik,és bizony szükséges a plusz folyadék!Én teát adok Neki,babapocak teát.Semmi baja nem lesz,hiszen Ő is szomjas,kell Neki a folyadék!A védőnők ugye azt hajtogatják,hogy fél éves koráig az anyatejen kívűl semmit nem szabad!Igen,de teát,babavizet igen!Én adok Neki,és szívesen el is fogadja,pedig hála Isten van tejem bőven.Próbáld ki!De persze előtte fel kell forralni.

2 hós baba anyukája

2009. febr. 13. 13:37
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!tudnátok esetleg babateát ajánlani?
2009. febr. 13. 13:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A tápszeres babának lehet, hogy kell még plusz folyadék, de az anyatejesnek nem kell. Az anyatej tökéletesen pótolja, sőt! Az enyém 8 hetes, de csak anyatejet kap, se víz, se tea. Már majdnem 2 kg-ot hízott, és nem lóg rajtam sokat. De mivel a tápszeres baba volt a kérdés: minden ismerősöm, akinek a babája tápszert kapott, adott mellé teát.
2009. febr. 13. 13:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
pl. hipp édeskömény tea. de a patikus tud segíteni szerintem. én először a babavízzel is próbálkoznék,hátha hozzászokna az ízéhez. annál jobban,egészségesebben semmi sem fedezi a folyadékigényét
2009. febr. 13. 14:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

szia. az enyém 8 hetes múlt, tápszeres, és kezdettől fogva itatom babavízzel. mindenki mondta adjak neki teát, nem fog fájni a hasa. na hát egyszer kapott teát, azóta csak vizet. így sem fáj a pocakja, és a védőnőm szerint, ha nem hasfájós, de adod neki a teát(édeskömény), akkor attól lehet hasfájós. a te döntésed. én nem adok, csak vizet. tökéletesen elég. a lényeg, hogy kapjon valamit....

sok boldogságot.

2009. febr. 13. 14:40
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Az én babám anyatejes,mint ahogy azt írtam is.Nem mindennap adok Neki teát,ez attól függ.De kell neki.Hetente 33dkg-t hízik a kisfiam,ma 2 hónapos,és 5,75Kg!Legközelebb már több,mint 6kg lesz.Szóval így is szépen fejlődik,és hál'Isten nem hasfájós,jól érzi magát a bőrében,sokat mosolyog,és nyugodt.Remélem így is marad. :)Tehát csak ajánlani tudom a teát.A babapocak teát adom,vagy a Mecsek tea is jó,édeskömény.Próbáld ki!
2009. febr. 13. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Előző válaszoló vagyok,és elfelejtettem,hogy a teát ha adsz Neki akkor cukrot kell bele tenni,és citromnak a levét!Nekem a kórházban mondták,hogy így kell.De persze nagyon keveset.
2009. febr. 13. 15:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

utolsó válaszolóval kicsit ellentmondót írnék: cukrot és citromnak a levét a teába néhány hetes babának????

Miért tanácsolsz ilyeneket?

Meg kell próbálni megitatni a babával teljesen cukor nélkül, ha semmiképpen nem megy, akkor egy nagyon kevés cukrot lehet bele tenni. 1 dl teához gyenge mokkáskanál cukor mehet!

A citromlét én még csak nem is hallottam, de őszintén szólva komoly kételyeim vannak. Még egy felnőtt gyomornak is savat okoz, hát akkor a 7 hetes babának??

2009. febr. 13. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!