7 hetes tápszeres babámnak, szüksége van a tápszeren kivül más folyadékra-, ha igen mit adhatok neki?
Szia!Az én babám szopizik,és bizony szükséges a plusz folyadék!Én teát adok Neki,babapocak teát.Semmi baja nem lesz,hiszen Ő is szomjas,kell Neki a folyadék!A védőnők ugye azt hajtogatják,hogy fél éves koráig az anyatejen kívűl semmit nem szabad!Igen,de teát,babavizet igen!Én adok Neki,és szívesen el is fogadja,pedig hála Isten van tejem bőven.Próbáld ki!De persze előtte fel kell forralni.
2 hós baba anyukája
szia. az enyém 8 hetes múlt, tápszeres, és kezdettől fogva itatom babavízzel. mindenki mondta adjak neki teát, nem fog fájni a hasa. na hát egyszer kapott teát, azóta csak vizet. így sem fáj a pocakja, és a védőnőm szerint, ha nem hasfájós, de adod neki a teát(édeskömény), akkor attól lehet hasfájós. a te döntésed. én nem adok, csak vizet. tökéletesen elég. a lényeg, hogy kapjon valamit....
sok boldogságot.
utolsó válaszolóval kicsit ellentmondót írnék: cukrot és citromnak a levét a teába néhány hetes babának????
Miért tanácsolsz ilyeneket?
Meg kell próbálni megitatni a babával teljesen cukor nélkül, ha semmiképpen nem megy, akkor egy nagyon kevés cukrot lehet bele tenni. 1 dl teához gyenge mokkáskanál cukor mehet!
A citromlét én még csak nem is hallottam, de őszintén szólva komoly kételyeim vannak. Még egy felnőtt gyomornak is savat okoz, hát akkor a 7 hetes babának??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!