Előre is elnézést, akinek nem inge. Miért van az hogy úgy csinálnak az anyukák mint akik fogyatékosak? Ott küszködik a másik és nem segítenek?
Van gyerek tudják milyen nehéz cipekedni és úgy csinálnak mint akik vakok meg süketek.
Cipelem a kicsit és ha megszakadok se tudom a nagyot felöltöztetni az oviban mikor megyek érte. A babám még ülni se tud csak forog. őt félkézzel fogom hogy ne essen le a padról a nagyot félkézzel próbálom öltöztetni és basszus senkinek eszébe se jut segíteni. A babakocsit nem tudom felvinni mert az első emeleten van a csopszoba.
Ma a kicsit vittem a dokihoz. Ráhúztam az overallt ordít persze, a babakocsi előkéjét próbálom félkézzel kipattintani persze nem sikerült. Ott ülnek mint a borjúk az anyukák, senkinek eszébe nem jut segíteni. Nem veszitek észre hogy undorító ez a világ és mi tesszük azzá? üdv. Nyíregyházáról
Van egy olyan érzésem, hogy azok, akik itt azt írták, hogy "ha már vállaltad a gyereket, akkor boldogulj is el vele egyedül", azok, akikről a kérdés szól....
Az emberek többsége nem csak az anyukákra nem figyel oda, hanem senkire. Reggel, mikor megyek a trolin, alig van pár ember, aki átadja a helyét pl. egy öreg néninek/bácsinak. Ha vki átadja, az is ált. idősebb...
Nekem tök alap, hogy ha ott áll mellettem a néni, akkor felállok és átadom a helyet.
Vagy pl. múltkor egy totál tömött trolin ültem. (A közelemben nem voltak idősek). Felszállt egy fiatal apuka a kb. 5 éves forma gyerekével. Mivel alig volt hely, úgy kellett a gyereknek kapaszkodót keresni. Nekem valahogy volt annyi eszem, hogy felálljak és átadjam nekik a helyt, hogy a következő fékezésnél ne essen el a gyerek.
Vagy múltkor kint voltam a vonatállomáson, épp indult volna el a vonat, már pont sípolni akart a pasi.
De a peronon állt egy bácsi, aki valamiért iszonyatosan elkezdett remegni, de annyira, hogy muszáj volt a vonatnak támaszkodnia, mert különben elesett volna. Az a paraszt pasi meg csak nézi, de olyan fejjel, mintha a fenébe kívánná az öreget, hogy nem bír arrébb vánszorogni. Felkeltem, odamentem a bácsihoz és átsegítettem a padhoz, közben meg megpróbáltam minél csúnyábban nézni a pasira. Úgy tűnik megtette a hatását, mert miután leültettem a padra, odament hozzá, hogy mi baja van...
Nagyon elkeserítő, hogy az emberek ennyire nem képesek a többi emberre figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!