5 hónapos kizárólag anyatejes babámat titokban megetette anyukám ezzel-azzal, mikor fél órára rábíztam. Mindent elrontott?
Én is azt mondom, hogy többet ne bízd rá anyukádra a babát. Te vagy az anyja, te vagy felelős érte, és a babád egészsége fontosabb, mint az, hogy anyukád esetleg megsértődik.
Valószínűleg nem lesz komolyabb baja, de ez azért tényleg gáz. A leggázabb az, hogy titokban csinálta, a hátad mögött. De még ha nem is így lenne, akkor sem töltöttkáposztával kéne kezdeni a hozzátáplálást. Minden szempontból hülyeséget csinált anyukád, és ki tudja mit művelne még, ha egyedül maradna a babával, szerintem ne add meg neki ezt a lehetőséget.
"A kérdező is felnőtt valahogy, vagy nem?"
Úgy birom az ilyen hozzászólásokat. De, ő is felnőtt valahogy, meg sokkal rosszabb körülmények között is felnőnek valahogy a gyerekek. De van aki nem azt akarja, hogy a gyerek valahogy túlélje a gyerekkorát, hanem a lehető legjobbat megadni neki. És a töltöttkáposzta egy 5 hónapos babának sok minden, csak nem a legjobb.
" Nem hinném hogy rosszat akart a babának, csak az ő idejükben még máshogy volt a hozzátáplálás mint most!"
Az egy dolog, hogy máshogy volt. Nem is ezzel van a probléma, hanem azzal, hogy ő önkényesen megetette a gyereket, az anyja háta mögött és a kifejezett tiltása ellenére! Ehhez pedig nem volt joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!