1 hónapos kisbaba: Miért ordít torkaszakadtából egész nap?
Figyelt kérdés
Aludni nem akar, akkor azért sír, 3 óránként etetjük, az előírt 100 helyett 140 ml-t kap, mivel a 100 nem elég neki, tisztába van rakva, állandó 24 fokos hőmérséklet, evés után 10 percig büfiztetjük, és így is, egész nap csak ordít mint a fába szorult féreg :(
Hasfájásra pedig csökkentett laktóztartalmú tápot kap, ugyanis a kis hercegnő még szopizni is lusta.
Valami ötlet esetleg? :(
2012. okt. 2. 19:48
21/23 anonim válasza:
Ja igen, utolsó vagyok és az enyém is úgy ordított mint a fába szorult féreg egész nap. Ez az igazság. Én is mindig ezt mondtam ha megkérdezték hogy vagyunk. Szerintem ezzel a megfogalmazással semmi baj nincsen mert tényleg így volt. Nyílván nem mondhattam azt hogy egész nap kacagunk!
22/23 anonim válasza:
Mi az, hogy a sírás ELLENÉRE szeretgeti?! Pont azért kéne szeretgetni. Egyesek úgy beszélnek egy újszülött baba sírásáról, mint az direkt, gonoszságból sírna. Csak azt nem értem, hogy az ilyeneket tényleg meglepetésként éri, hogy egy kisbaba sírni szokott, ha valami baja van? Kicsit tájékozódni kéne az újszülöttek természetéről gyerekvállalás előtt, akit ez kiborít, az ne szüljön.
23/23 anonim válasza:
Nekem is elég furcsa volt első olvasásra, sőt 2.-ra is, amit a kérdező írt. Én egy 5,5 hónapos baba Anyukája vagyok, de soha eszembe nem jutott ilyen jelzővel illetni. Ők így kommunikálnak. Ajánlom a hordozókendőt, ami nálunk nagyon jó szolgálatot tett/tesz! Vágyik a közelségedre, a szeretetre...a Tiédre es a Párodéra. Jobb babazast...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!