Mennyi idős korig "nem gond" ha nem indul el a baba?
Golan Trevize!
Minden gyerek más és más. Az én lányom 7hósan ült fel, 10hónaposan kezdett el mászni, most 12 hónapos és kézen fogva sétál, magától egy lépést sem tesz. Akkor most össze kell magam szégyenleni, mert az általad leírtak alapján nem foglalkozom a gyerekem semmilyen nemű fejlődésével? Más is foglalkozik attól a gyerekével, nem attól kezd el menni a gyerek...
Legyél magadra és a gyerekeidre büszke, de ne tedd bele másba itt az ideget.
Nem, én pont hogy azt írtam, hogy nem attól fog elindulni a gyerek, mert ott ülök mellette. Én is sétáltatom igény szerint, de azért, mert nem megy a lányom, még nem selejt, és IGEN, NAGYON RÁÉR.
Csak feleslegesen felidegesíti a kérdezőt és még pár anyukát, és erre pont nincs szükség.
Dévényeshez járunk. Elvileg 16-17 hónapos korig nem gond, ha nem indul el!
Sőt ő a nagyon korán felálló babák anyukáinak azt szokta javasolni, hogy próbáljanak meg vele ilyenkor leülni és a földön játszani minél többet, mert bár sokan úgy gondolják,hogy jaj de jó, a gyerek csontozata még nincs erre felkészülve.
Szóval azért annyira nem biztos,hogy tapsolni kell,ha a gyerek már mondjuk 8 hónaposan áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!