Ti vállalnátok 2 szobás albérletbe babát? 27L
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 12:39
11/29 anonim válasza:
mi a hiteles panelünkből jöttünk kertes albiba most jön a 3. gyerek. szóval simán! de azért nem árt atulajt megkérdezni!!
12/29 anonim válasza:
5-ös!
mi sem tudjuk eladni de elegünk lett,mi kiadtuk és úgy mentünk albiba! ebben nem gondolkodtatok? ingatlanoson keresztül szűrtük az érdeklődőket és a tulajokat is semmi gond nincs!
13/29 anonim válasza:
1 szobás, 30nm-es lakásban élünk, 1 éves a fiunk.
14/29 A kérdező kommentje:
A tulajdonos azt mondta hosszutavra akarja kiadni az alberletet eladni meg nemakarja. igaz a babát nem említettuk neki csak azt hogy majd szeretnenk lakast venni erre ő mondta ha ugy alakul akar el is adhatja nekunk.meg mar probalkoztunk is a babával de nemjott eddig még aztán megbeszéltem a párommal hogy még várjunk így leálltunk vele az én kérésemre míg nemveszünk egy 3 szobás lakást hogy a babának is legyen egy külön szobája.meg azért félek attól hogy egy albérletből akármikor kitehetnek.de saját lakásra meg nemtelik csak hitelből,meg így úgy érzem hármunknak kicsi ez a lakás de a párom már nagyon akarja igaz én is csak ezek a dolgok vissza tartanak.hogy kicsi a lakás meg hogy albérlet.nemtudom mi legyen.mit csináljak?
2012. okt. 2. 13:27
15/29 anonim válasza:
Ha szerződést írtok, akkor nem tehetnek ki. Kivéve persze, ha nem fizettek. A tulajjal meg mindenképpen beszéljétek meg a babát, (mármint, hogy lehet-e babával ott lakni) mert sokan sajnos nem engedik.
16/29 anonim válasza:
12-esnek: kisvárosban lakunk, kb 20e-ért lehetne kiadni. a lakáshitelünk pedig 70e. Ha még az albit is fizetnünk kellene akkor éhenhalnánk...
17/29 anonim válasza:
Mi 37 nm-s albérletben lakunk a két éves fiunkkal. 1+fél szobás. Nem az albérlet/lakás kérdés a legfontosabb, hanem az, hogy anyagilag meg tudjátok-e tenni. nekünk szerencsénk van. Jó állapotban van a lakás, rendezett a lépcsőház, és a környék. A tulajdonod jutányos árat kér érte, ahogy észrevettem, ez alacsonyabb a szokásos díjaknál, lassan 5 éve lakunk itt, de egy fillért nem emelt. Minden felújítási munkát megcsináltat: teljes nyílászáró, radiátor csere. Mi cserébe kifestettünk, férjem felújította a konyhaszekrényt. Kéz kezet mos. Mindezek mellett azt gondold át, hogy el fogtok-e férni. Mindenre van megoldás. Nálunk úgy volt, hogy az első 6 hónapban velem aludt a nagyszobában a fiam, ami nappali és étkező is egyben, a férjem meg a kisszobában, mert az kicsi, és nem akarta, hogy a kicsivel lavíroznom kellejen, meg akkor műszakban járt vidékre dolgozni, így nem zavart minket. 6 Hónapos volt a fiam, mikor átköltözött a kisszobába. A nagyszoba most a mi hálószobánk, étkező, nappali, dolgozószoba, és játéktér a gyereknek, mert itt kényelmesebben tud játszani, mint a szobájában. Mindenre van megoldás, csak talékonynak kell lenni. Meg sem tudom mondani az elmúlt két évben hányszor rendeztük át a lakást, de ez a legkevesebb, minden helyzetből a legjobbat igyekszünk kihozni.
18/29 A kérdező kommentje:
pont ez az amit nemszeretnék vele megbeszélni hogy babat szeretnénk mert mivan ha azt mondja mehetünk.csináltunk szerződést de csak magunk között egy nyomtatványt de nem hivatalos.
2012. okt. 2. 13:42
19/29 anonim válasza:
17-es vagyok újfent. Érdemes azért a tulajdonossal beszélni, ha gyereket akartok. Mi már itt laktunk egy ideje, úgy vállaltunk babát, hogy a hölgy többször elmondta, nem akarja eladni a lakást, mert nyugdíj kiegészítésnek szánja, meg ugye nem akarunk elmenni, mert olyan nehéz rendes albérlőket találni. A gyerek nem volt gond. Amíg nem volt, én jártam hozzá a pénzzel, mert kijelentette, hogy ő nem akar havonta a nyakamra járni ellenőrizni. Szülés után kezdett csak el jönni, de csak azért, hogy könnyebb legyen a gyerekkel. Minden alkalommal dicséri a gyereket, a lakást. A fizetésből nem csinál gondot. Mindent ki tudok időben fizetni, de volt már olyan, hogy nem tudott jönni a pénzért. A férjem felajánlotta, hogy elviszi, de nem fogadta el. Ha nekünk nem gond, neki jó a jövő hónapban is. Nekem miért lenne gond? Elteszem szépen az arra szánt pénzt. Engem jobban idegesít, hogy időre fizessek, mint őt. Úgyis tudja, hogy nem károsítjuk meg. Egy szónak is száz a vége. Ismerjétek ki a tulajt, aztán tálaljátok neki a kérdést. Az albérlet nem rizikósabb, mint a bank, sőt. A behajtók nem csinálnak érzelmi kérdést abból, hogy kisgyerekkel utcára tegyenek. Meg a mobilitás nagy előny a mai világban.
20/29 A kérdező kommentje:
17-nek.háát igen meglehetne oldani csak a nappalit kéne átrendezni csak attól tartok kevés lenne a hely.hála istenek megtudunk élni és még a baba is beleférne csak ez a dolog aggaszt nagyon.hogy 2szobás albérlet.a szívem azt mondja ha mindíg arra fogok várni hogy meglegyen minden akor sosem lessz babánk.az eszem meg azt hogy várjunk még.
2012. okt. 2. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!