Cipővásárlásban járta Anyukák - milyen méretű cipőt vegyek?
Most venném meg az első igazi kis cipőcskéjét őszre, illetve télre a kislányomnak, de nem tudom, hogy mekkora méretet vegyek. Jelenleg 11 cm hosszú a talpa a nagy lábujjtól a sarkáig. Az kb. 19 es cipőnek felel meg, ha jól tudom. Azt viszont nem tudom, hogy végülis mekkorát vegyek, hogy ne legyen se túl nagy, se kicsi. Zokni, harisnya lesz ősszel/télen a lábán...mennyit számoljak rá? És jó lenne, ha sikerülne pontosan olyan méretűt venni, ami legalább egy szezonra elég, szóval nem növi ki egy hónap alatt.
Ja, és milyen márkát javasoltok ami jó minőségű is, de nincs egetrengető ára? Elefanten, Deitex jó márkák? Köszi, hogy válaszoltok! :-)
Akkor vedd meg amikor má kell, tehát stabilan jár egyedül kint is. Úgyhogy rápróbálod , még márkán belül is változóak lehetnek a méretek, nem lehet így megmondani. Kicsi az esélye, hogy egy szerzont kihúzzon egy cipővel.
Elefanten vacak, a másikat nem ismerem. Superfit cipők nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!