Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Nem tudok mit tenni...

Anyukák! Nem tudok mit tenni éjszaka?

Figyelt kérdés
10 hónapos fiam minden éjszaka felkel 2-3 között és úgy hisztizik hogy torka szakadtabol ordít és csak úgy alszik vissza ha kap enni. És akkor sem mindig. Cumizni nem cumizik és semmi mást nem fogad el. Van amikor ki kell venni az agyabol és elalszik az olembe de amikor vissza akarom tenni felébred . De ha ott alszik velünk akkor meg vissza alszik . Egyszerűen nem tudom mit csináljak . Lehet fogara is fogni de hogy minden nap. Mondjuk meg 1 foga sincs . De attól meg nagyon mérges vagyok h eszik éjjel is. Pedig neki mar Bem kellene. Mit csináljak?? Ötlet???
2012. szept. 30. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Cicizik?Csak mert azért az nyugtató hatású, szóval azért alszik vissza.

De hogyha annyi is elég neki, hogy magad mellé vedd, akkor miért nem teszed azt?Nekünk is volt ilyen időszak, és mikor elmúlt az éjszakai alvást zavaró ok,akkor nem kelt már, nem szokott az ágyunkba.

Amúgy simán lehet, hogy a foga, ha még 1 sincs neki.

Én tuti magam mellé venném, ha ennyi elég neki, így etetni sem kell.

2012. szept. 30. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Én sem értem igazán a dolgot.Ha megoldás az,hogy melletted elalszik,akkor miért nem teszed?Én sem vagyok annak a híve,hogy szoktassuk be magunk mellé a gyereket, de ha ez az egy dolog működne abban,hogy nyugodtan aludjon,akkor simán bevállalnám.Sajnos nálunk ez sem működik. :( Tehát marad a rohangálás, 30-40 percenkénti ébredés,visszaaltatás,cicizés,stb.Én is próbáltam magunk közé tenni a nagy ágyban,de nálunk nem jött be,nem használt.

Később,ha nagyobb lesz,majd visszaszoktatod az ágyába.A kis lelkének ezek szerint szüksége van Rád!

2012. szept. 30. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is az előttem szólókkal értek egyet.

Figyelj...rugalmasság. Ez a kulcsszó. Ha azt szeretné, hogy MOST odabújjon hozzád akkor engedd neki, ha nálatok megnyugszik vidd oda, ha éhes etesd meg. Ez ilyen egyszerű. Nem marad mindig így, ne ijedj meg. Majd változik amint rájön, hogy biztonságban van, ha akar akkor odabújhat anyához apához. Ez így van rendjén. Neki is vannak érzelmei, igényei, Te próbáld őket kielégíteni, ha nehezdre esik akkor hangold át magad.

Én is 30-40 percenként sprintelek a gyerekszobába, mert ébred. Jön a foga. Ha magunkhoz veszem elkezdődik a buli, én speciel sokkal jobban örülnék annak, hogy ha megnyugodna a nagy ágyban, és aludhatna mindenki, mert így senki nem alszik.

Szóval kitartás, és figyeld mit szeretne a baba.

2012. szept. 30. 13:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszike a választ . Mármint lehet rosszul írtam .ugy van hogy éjjel felkel ordít torka szakadtabol aztán próbálom nyugtatni nem megy, megetetem és elkezdtem altatni vissza aludt a kezembe mikor akarom vissza tenni a helyére felébred . Jó megint kezdődik elölről minden. De ha az agyunkba akarom letenni akkor nem kell fel
2012. szept. 30. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Átérzem a helyzeted, nekem voltak olyan éjszakáim, mikor többet voltam talpon vagy ülve, mint fekve...na ebből elegem lett,azt mondtam engem nem érdekel, ha odaszokik, befektettem közénk.Az első ébredés után tök jól aludtunk éjjel,mert egyből odavettem.

És tényleg nem szokott oda.Oké lehet,ez nem mindenkinél működik, de egy idő után elvettem tőle a cicit, akkor elég volt neki, hogy mellénk feküdt, aztán szépen elkezdte kitolni az éjjeli ébredést.Most lesz 2 éves és egy jó ideje már csak akkor kel éjjel, ha baja van.fázik,fáj valami,stb.

Még nem annyira nagy a babád, 10 hónapos,szóval szerintem is jobb ha rugalmas vagy,legalábbis egy próbát megér szerintem:)

Amúgy mit kap enni vacsira?Eleget eszik?

2012. szept. 30. 15:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Hat szerintem eleget eszik egész nap eszik mar mindent eszik. Tapszert csak reggel este aztán nappal reggeli ebéd desszert uzsonna és lefekvés elott tapszert

Tegnap este is fel 10 kor tapszert aztán meg ébredt fel 3 rom és elkezdtem altatni vissza , mikor vissza teszem felébredt erre ordítani na megint kezdtem altatni dr csak ordít na erre csináltam kaját de úgy hogy kevesebb tapszert tettem bele. Megitta erre nem akart aludni megint sikerült el altatni vissza akarom tenni az agyába felébredt ezt eljatszottuk 2 x aztán megint elaltattam

2012. szept. 30. 17:33
 7/8 A kérdező kommentje:
És közénk meg sikerült lerakni úgy h ne keljen fel . És aztán meg ébredt fel 5 kor és akkor meg kapja a reggeli adag tapszert . Na akkor ti most értitek ezt????
2012. szept. 30. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:
ha még olvasod a válaszokat. Az én 11 hónapos fiam is ezt csinálja. Este fél 7- kor kap egy fél adag tejpépet vacsira, de fél 8-kor megissza a rendes adag tápszerét, ezen alszik el. Éjféltől, 2-3 alkalommal kel fel, és csak az üvegen alszik vissza. Egy ideig mellettem aludt, de mikor már forgolódott, visszaszoktattam az ágyába. Ő viszont szélsőséges eset kelés szempontjából. Fél 5- 5- órakor kipattannak a szemei és olyan fitt, hogy nem tudom még"lelőni" sem. Ha úgy vesszük, 7 éve nem aludtam át az éjszakákat. (7 éves, 4 éves és egy 11 hónapos gyerek anyukája)
2012. okt. 4. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!