Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segit a parotok a babaval,...

Segit a parotok a babaval, vagy a haztartasban?

Figyelt kérdés
Miben segit a parotok otthon? Az en babam 2 honapos,a nagyobbik fiam 5 eves.A parom hetkkozben reggel 8kor megy munkaba,5 utan jon haza. Utanna szamitogep,vagy tv,ha megkerem legyen a kicsivel hogy valamit csinalhassak elvan vele.
2009. aug. 4. 09:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia! Párom 5kor megy el, 5-6 körül jön haza. Nem várom el, hogy segítsen, nagyon fáradt este. A fürdetés közösen megy, és játszanak este egy órát. A háztartás az enyém, főzni segít sokszor viszont.

Mikor mindketten elalszanak, akkor van időm magamra.

2009. aug. 4. 10:40
 12/17 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.Jo latni ,hogy nem mindenkinel ugy mukodik mint nalunk,es nem en akarok sokat,ugy erzem ez mar nemfog valtozni:(
2009. aug. 4. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem mindkettőnél segít a párom. Hajnalban megy dolgozni, így délután 1-2 körül végez, hazafelé bevásárol, ha nem volt idő főzni főtt kaját is hoz (olyan a munkahelye), ha a manó ébren van mire hazaér, akkor leülnek "dumálni" (2 hónapos a fiunk), megeteti, ha még nem kapott, büfizteti, sétálgatnak, magyaráznak, elaltatja, ha kell babakocsiban ringatja. Ha alvás van, akkor beülünk egy kávéra a konyhába, és szánunk magunkra egy kis időt, megbeszéljük mi volt aznap. Aztán megyünk a dolgunkra, ő általában a géphez, vagy dvd-hez én mosogatni, mert azt szeretem inkább én megcsinálni. Ha felébredt a manó együtt megyünk be hozzá, míg én szoptatok, Apa tévézik, no jó néha kinn marad gépezni, aztán jön a tápi pótlás, azt Apa adja. Esti fürdetés 4 kezes feladat, jó móka, utána Apa öltöztet, pelenkázik, én általában teregetek... vagy csak nézem őket.

Házimunka, leginkább, ha felhozom, hogy milyen kupis a kisszoba, főzni nem szeret itthon, kitereget, szemetet minden hajnalban leviszi. Nekem a baba mellett a házimunka a "kikapcsolódás", így az van, hogy "lepasszolom" a manót, addig felmosok, mosogatok... De Apa mindig segít, ha megkérem.

2009. aug. 4. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia! 17 hónapos kislányom van és a férjem "egy nagy gyerek"!! Semmiben nem segit sőt kiszolgáltatja magát,ugráltat! Mióta megvan a kislányunk nagy a feszültség köztünk, hát nem ilyen apának képzeltem el!
2009. aug. 4. 15:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen segít.9 hónapos a kislányunk,mindig Ő fürdet,pelusozás sem esik nehezére.Amíg kisebb volt,addig büfiztetett is ,ha itthon volt.Vigyáz a gyerekre,ha elmennék valahová.Amúgy meg porszívózik és porttöröl(én utálok).Mi megosztjuk a házimunkát és ez szerintem(nálunk) így normális,annak ellenére,hogy felújjítjuk a házat és azt is Ő csinálja,de amit megtudok én csinálni,abban meg én segítek neki pl.festés
2009. aug. 4. 17:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is segít a párom sokat.Anyósom egy tündér volt,de sajnos nem láthatta az unokáját meghalt tavaly.Apósom elviselhetetlen.Vele élünk mi 3an.Mivel egyedül vagyok a háztartásra,semmi segítségem(külföldön lakom náluk)nem lenne rajta kívül.Apósomat senki nem látná el,mert nem egy jó ember.Mi már egyszer itt hagytuk.Ha terhesen maradtam volna már rég baj lett volna.Ha azt akarja a párom,hogy az apjáról gondoskodjam és ne menjek haza a picivel(azóta belátta hogy csak én vagyok neki csak menyecske akire számíthat)kénytelen segíteni.Ha anyósom élne lehet,hogy szabadabban mozogna a haverokkal.
2009. aug. 4. 21:17
 17/17 anonim válasza:

Nem segit semmiben.Meg a levest sem kepes kimerni sajat maganak,mert a szulei igy szoktattak,kiszolgaltak 40 eves koraig.Minden nap,mikor hazamegyek munkabolm a szamitogep elott kapom, a lakasban hideg, mert lusta tuzet rakni,kaja nincs melegitve,tehat inkabb nem eszik,minthogy megmelegitse maganak.Var engem,hogy en majd elebe tegyek mindent.Kaja utan meg egyenesen a TV elott all meg, eszebe sem jut elmosnivagylegalabb a kagyloba tenni a tanyerjat.

En mondom, egy ilyen ferfi atok a haznal,ezt hozta otthonrol.

2014. jan. 16. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!