Hogyan értessem meg vele, hogy nem fogom sírni hagyni, mert azzal nem érek el semmit? Vagy tényleg a férjemnek van igaza?
Figyelt kérdés
Kisfiam 1 éves lesz. 2 hónapos kora óta általában végigalussza az éjszakákat, este egyedül alszik el. Néha van 1-2 hét, amikor felébred éjszaka is. Most megint ott tartunk, hogy kb 1-1,5 hete, van olyan, hogy 1,5-2 óránként felébred. Ilyenkor átmegyek, kiveszem, cicizik és 10 percen belül alszik. Ha nem rakom cicire, nem nyugszik meg. A férjem szerint nem jó, hogy cicin alszik vissza, mert mi lesz később. Szerinte hagynom kéne sírni, hogy tanuljon meg egyedül visszaaludni. Hozzáteszem, nem ugrok minden nyikkanásra, mert van, hogy felsír, de abban a pillanatban vissza is alszik. Ilyenkor nem megyek át, vagy ha átmegyek, akkor is látom, hogy alszik, nem veszem ki.2012. okt. 1. 09:18
11/12 anonim válasza:
teljesen mindegy 1 vagy 4 fog jön ugyan olyan rossz :-)
viszont érdekes h engem is hagyott sirni az anyám mégsem kell szihodoki nekem
teljesen kiegyensúlyozott és nyugis vagyok
soha nem kellet semmi h elaludjak stb.....,
szerintem ez lelki alakat kérdése is
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megoldódott a dolog (a következő fogig). Kibújt a fogacska, azóta alszunk, mint a bunda. :)
2012. okt. 4. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!