Két vagy több gyerekes anyukák, pici babátokat meddig "kell sírni" hagyjátok amikor épp valamit csináltok amit nem lehet abbahagyni?
Ahogy az egyik válaszoló írta, majdnem mindent abba lehet hagyni kb egy perc alatt. Talán csak a tehénfejést nem. :) Még a kenyértészta-dagasztás is felfüggeszthető, és autóval is félre lehet állni ennyi idő alatt.
27 hónapos a nagy, 5 hónapos a pici. Szerencsére a nagy tudja, hogy ha a baba sír, akkor anya azonnal ugrik, de babástul jön is vissza tovább legózni, rajzolni, stb.
Szóval nálam is az az egy perc, amíg odaérek hozzá.
A kenyértészta dagasztás és az autóval való félreállás azért nem jó hasonlat, mert ezek tárgyak, ezeket valóban ott lehet hagyni pillanatok alatt. Ám ha a nagyobbnak a haját mosod, öblíted, szárítod, az nem biztos, hogy belefér egy percbe. Ha az orrát szívod, cseppentesz, tengerivizezed, stb... ezek nem félbehagyható tevékenységek, ellentétben a kenyértészta dagasztással. Vannak helyzetek, amiket nem kell és nem lehet félbehagyni azért mert a picike sír.
Én mindig is törekedtem arra, hogy a lehető legkevesebbet sírjon, illetve vittem mindig magammal, akármit is csináltam a naggyal, de ezt így kijelenteni, hogy egy percnél sosem sírt többet, talán nem merném. Van egy másik érző kis emberkém is, akit nem lehet csak úgy félbehagyni, minden szituációban.
kellni nem kell
de szükséges
pl a wc-ről sem pattantam fel egyből :-)
de ha lehetett akkor soha nem hagytam sírni egyik legkisebbet sem :-)
vááá
és az a legjobb mikor már 3 vagy több gyerek van és rittig egyszerre van valami óriási bajuk :-)
sajna akkor rangsorolni kell
ált megnézem melyik a legnagyobb baj N1.
a leggyorsabban orvosolható N2.
és a maradék N3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!