Mennyi cipőre van szüksége a gyereknek?
18 hós a kislányom és most vásárolgatom össze neki a lábbeliket.
Csak kíváncsiságból kérdezem,hogy miből és mennyiből áll Nálatok a gyerekek ,"alapkészlete"?
Gondolok itt arra,hogy nekem,mivel a kislányom kinőtt a nyáron mindenét...most egytől-egyig pótolnom kell a cipőkészletet:).
Az itthoni és az "elmenős" -ig mindent:)
Leírom mit vettem eddig..szerintetek ez elég,vagy kifelejtettem valamit:)
1pár bélelt bakancs (hótaposó)
1 " kimenős zárt cipő
1 " itthoni kis bakancs (őszi)
1 " gumicsizma (ez a kedvence :D )
1 " kimenős bőr csizma
A válaszaitokat hálásan megköszönöm!
További szép estét!!
Első vagyok.
Nem vagyok szőrszálhasogató, sem cinikus.
Segítségképpen próbáltam válaszolni a kétértelmű kiegészítést tartalmazó kérdésedre.
Számomra igenis furcsa az, hogy olyan bakancsot veszel külön, amit utcára nem lehet felvenni, ezért kérdeztem rá az "itthoni bakancs" kifejezésre. Miután utólag bővebben írtál erről és körülményeitekről, már érthetőbb a helyzet.
MOndhatom, kifejezéseddel élve "hálásan köszönted" a válaszomat...
Szia:)
Nincs semmi gond,zöld kezet adtam a válaszodra,mert nem volt egyértelmű,hogy nem érted vagy csak,ahogy írtam cinikus vagy!
De ezt tisztáztad,úgyhogy nincs semmi félreértés.
Nem volt a kérdésem két értelmű,csak lehet a kifejezés,nem megszokott:)
De mindegy is,késő van már és neharagudj,nem akartam én bántó lenni.De még gyakorló,1 gyerekes anyuka vagyok és gyüjtöm az infókat:)
Köszönöm,hogy ilyen későn még visszanéztél!
Jó éjszakát!
hú :D nincs gyerekem de ezeket venném:
Kintre egy az utcára vagy ha megyünk valahova
játszótérre amit nyugodtan szét ugrálhat,taposhat,homokozhat
1 kiscsizma télre v inkább bélelt kis cipő
ha ovis akkor benti kiscipő is.
otthon persze papucsba,v zokniba lenne (:
:DD Neked is köszi:)
Húúh bizony:)
Nem egyszerű ez,hogy ne is sokallj be,de azért,amire szükség van,az meglegyen.
Nekünk itt "nagyon vidéken":DD ruha és cipőgyilkos az élet.
Én meg nagyon kényes vagyok erre,szóval a lányom naponta többször is öltözik,mert nem akarom korlátozni sem a játékban sem a mozgásában,de nem birom,szakadt,vagy koszos cuccot rajta:)
Szóval kicsit több holmira van szükségünk,illetve nagyobbak kölönbségek a ruhák között.Amiben itthon van,séta,játék..abban soha nem megyünk boltba,vendégségbe...stb.
Köszönöm,h írtál:)
Nem akarok többet venni én sem,úgy gondolom,hogy minden "helyzetre "megvan a megfelelő cipő.
Tényleg kíváncsi voltam csupán,hogy Nálatok ez ,hogy van..
esetleg kihagytam e valamit.:)
Még egyszer köszi a válaszaitokat .
Szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!