Egy másfél kétéves gyereknek milyen játékai vannak? vagy egyáltalán mikre van szüksége? Kisfiamnak csomo játéka van ami szerintem kacat! Felesleges ennyi mindent tartani?
14 hónapos a kislányom. Nincsen sok játéka.
Kinn: bébitaxi, homokozó
Benn: könyvek, formabedobó, tanulókutya, kisautó, dömper, baba, golyóvezető, kis játéktelefon, néhány építő, egymásba tehető poharak, kockák, kirakó.
Nagyjából ennyi. A bébijátékokat, csörgőket már eltettem egy dobozba, nem játszik velük.
Szívesen játszik a HIPP teák fedelével és a dobozával is, sokat összegyűjtöttem neki.
Nekünk is rengeteg játékunk van, hétvégén a felét kiselejteztem.
Amiket nagyon szeret: fa forma berakó (amikor egy fa táblába lehet belerakosgatni a figurákat - gyümölcsök, járművek, babák, stb.) - ez a nagy kedvvenc
Puzzle, néhány darabos, és még csak négyzetekre van vágva
szerepjátékok - baba fürdetése, altatása, orvosi vizsgálás
zenélős játékok, minizongora
szerelős játékok (csavar-csavarhúzó, kisautó)
lego duplo
21 hós kislányom van, ő ezeket szereti (+ imád segíteni a házimunkában :) - takarítás, porszívózás, felmosás :)
ja, a könyveket kihagytam, azokat is nagyon szereti
utolsó v.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!