Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Mit tegyek, ha annyira...

SOS! Mit tegyek, ha annyira be van dugulva és tele van az orra hogy nem kap levegőt de csak cumival tud aludni?

Figyelt kérdés
Szívom neki (már amennyire tudom, mert borzalmasan ellenkezik) de 1 perc után már ugyanúgy szörcsög. Nem tudom mit csináljak, hiába csöpögtetek az orrába, nem ér semmit. egyéb ötlet? így aludni sem tud szegénykém. :(
2012. szept. 29. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Készülj fel egy hosszú éjszakára. Én is azt teszem. Nálunk is ugyanez a helyzet. :(

Hogy vmi hasznosat is írjak: ha megemelitek a fejrésznél az ágyat egy kicsit, az segíthet.

2012. szept. 29. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Én babámmal is ez a baj. Annyira sajnálom szegényt. Ő sem hagyja nagyon, hogy szívjam. Ordít, mint a sakál. Én is csöpögtetek is. Most elaludt, de nehéz éjszakára készülök. Az én babám sajnos lázas is. Elvittem az ügyeletre, vírust szedett össze. Cebiont kapott és orrcseppet. Te babád mennyi idős? Az enyém hat hónapos.
2012. szept. 29. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
nasivint csepegtetsz vagy sos vizet? a nasivin jo, de persze ez se csodaszer sajnos. A fejresz megemelese nalunk sokat segitett. Kitartast es jobbulast minden szenvedo picinek
2012. szept. 29. 21:27
 4/11 A kérdező kommentje:
19 hónapos. És ő már elrohan, feszíti magát, csapkod, stb...és éjszaka is szívjátok az orrát?
2012. szept. 29. 21:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Nasivint és tengervizes spray-t felváltva.
2012. szept. 29. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Az ha megemelitek a fejét tényleg jó,én még szoktam feldarabolni egy fej vöröshagymát nagyon apróra, beleteszem egy ki tálkába, és a közelébe teszem. Tehetsz még hozzá 1-2 gerezd foghagymát is. Nekünk be szokott válni, itt kaptam egyszer én is az infót. Ha van otthon Luff balzsam az is nagyon jó, bekened a kis hátát, és az is tisztítja az orrjáratokat, de én ilyenkor éjjelre még szoktam neki betenni kis vízbe pár csepp eukaliptusz+borsmenta olajat. Adj neki estére Calcimuscot 1 ampullát, az nyálkahártya nyugtató. Ezek jutottak most eszembe(nekem elég sokszor volt a fiam náthás mostanság, és már kész repertoárom van ). Jobbulást mindenkinek, és nyugodt éjszakát
2012. szept. 29. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Orrcsepp és légzéskönnyítő kenőcs. Pár napot sajnos ki kell bírni. És igen, éjszaka is szívni kell, ha muszáj...
2012. szept. 29. 21:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi most vagyunk túl rajta.Borsmenta és citrom olajat párologtattam a szobájában.Nem hittem benne de bevált.
2012. szept. 29. 21:41
 9/11 Babeli Zurzavar ***** válasza:
detto. egy hete nem alszom miatta rendesen. a Baby Luuf balzsam ugy tunik bevalik, probald ki, de a parologtatos otletek is tetszenek, csak azt nem tudom, hogy az 5 honaposomnak nem artok e vele
2012. szept. 30. 00:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó!Nem ártasz vele a babának,ne aggódj.Meglátod jobban fog aludni:)
2012. szept. 30. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!