Mi a baj a cumival?
Figyelt kérdés
Sok szülő ellene van. Miért?2012. aug. 20. 14:21
1/13 anonim válasza:
Személy szerint nem vagyok ellene,két gyermekem cumizott,harmadik gyermekem nem cumizik,nem tudja elviselni az idegen anyagot a szájában:)úgyhogy nálunk ezért nincs cumi.
2/13 anonim válasza:
A játszócumival az a gondom, hogy nem tesz jót a fogaknak, és nem szeretném olyanra rászoktatni, amiről később le kell. Az unokaöcsém nem tud elaludni cumi nélkül, már teljesen szét van rágva, de lecserélni nem engedi, egyszerűen nem szimpi. A babánknak meg sosem fog hiányozni, ha nem ismertetjük meg vele. A cumisüveggel az a gondom, hogy cumizavart okozhat, hisz másképp kell szívni, mint a mellet, és mivel a babák nem ostobák, a cumisüveget választják, hisz abból könnyebben jön a kaja :) Persze, ha valaki nem tud szoptatni, az más kérdés.
3/13 anonim válasza:
Én sem vagyok ellene. Már két nagyobb gyerekem van,mindkettő cumizott és szépen leszoktak róla,amikor eljött az ideje.
4/13 anonim válasza:
A cumival semmi gondom, fiam alváshoz megkapja, ha elaludt kiköpi úgyis.Cumisüveget nem adok neki, mert ha abból iszik utána olyan, mintha elfelejtene szopni.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az miért baj, ha átszokik a ciciről a cumisüvegre (ha az jobban tetszik neki)?
2012. aug. 20. 14:50
6/13 anonim válasza:
-Mert fejni sokkal körülményesebb, mint szoptatni :)
-Az anyatej sokkal jobb, mint a tápszer, ami csak vészmegoldás, ha nincs anyatej.
-Az anyatej ingyen van, a tápszer drága.
-A cumisüveget sterilizálni kell, a mellnek elég a napi tisztálkodás.
-A mellből jövő tej mindig megfelelő hőmérsékletű, a cumisüvegnél viszont ezt nehéz eltalálni
stb.
7/13 anonim válasza:
10.5 hónapos a babám. 2 hetes kora óta iszik cumisüvegből is. Mára már a reggeli és esti tejet is cumisüvegből issza, mégsem felejtett el szopni, pedig már csak napi egyszer szopizik.:) Cumizni is cumizik, majd leszokik, ha megért rá.
8/13 anonim válasza:
a cumival sztem semmi baj, csak azzal, ha anyuka éjjel nappal dugdossa a gyerek szájába... négykézlábazik a gyerkőc, anya meg lohol utána, és tumkolja a szájába... na, az ilyen lesz cumifüggő! (barátnőm csinálta így)
9/13 A kérdező kommentje:
Miért csinálja ezt a barátnőd?
(Valaki lepontozza a számomra hasznos válaszokat, megkérem, h ne tegye, ez nem dedó!)
2012. aug. 20. 16:14
10/13 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele,tudod manapság az a trend ha támadják aki másképp csinálja támadják a tápszert, a különalvást,a babakocsit,és azt is ha nem rabszolga vagy stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!