3hetes a babam es az a problemank, hogy napkozben nem akar aludni csak cumival. MOst mar mindig ez lesz? ..
Tanácsot nem tudok adni,kell egy kis idő,amíg bent marad a szájában.Szerintem ezen ne parázz,nem kell hónapokig mellette állni :)
Egyébként én sem bánom,hogy az enyém cumizik,persze csak akkor,ha már nagyon fáradt,vagy már alváshoz.Azt mondta kórházban egy újszülöttekkel és pici babákkal foglalkozó doki,hogy a cumizás boldogságot okoz nekik,és a bölcsőhalál kockázatát is enyhíti.Nem okoskodni akarok,csak segíteni,hogy aggódj ezen a cumi-dolgon!:)
Én sem értem miért baj ha cumizik..Nem biztos hogy mindenesetben a suttogó meg társai cimű könyvekre kell hallgatni(egyébként még abban is aztirjákhogy 3 hónapos korig ajánlják is)
Egy időbe tellik amig megtanulja bent tartani a szájába..de hát még annyi baj lesz vele hogy ez lesz a legkisebb gondod..
Nem elkeseriteni akarlakmert csodálatos élmény anyának lenni nézni hogy hogy nőnek a pockok de pár hónap mulva azt kivánod ezlegyen a legnagyobb bajod hogy cumit kell dugni a babád szájába:)
Kimeritő tudom..de kitartás!
Az én kisfiamnak már a kórházban a szájába dugták,mert egy kis hisztizsák volt. :) Aztán 4 hónaposan megfázott, a bedugult orra miatt nem tudott cumizni. Onnantól már nem kellett neki. Akkor aztán kezdődtek a nyűgös éjszakák is. Én örültem volna, ha cumizik. Ahogy már írták a bölcsőhalál elkerülése végett és a megnyugtatására.
Pár hét és már nem fog kiesni babád szájából, sőt eljön az az idő, amikor már álmában is visszarakja magának. :)
Szerintem ne aggódj, alváshoz nyugodtan használjon csak cumit a babád.
Én is csatlakozom a többiekhez, nincs ezzel semmi baj. A legújabb kutatások szerint hasznos a cumizás.
Persze sokszor vissza kell tenni a szájába, ez ilyen, ez van :)
Az enyém 4 hónapos, de még most is van hogy percenként kell visszaadni a cumiját, néha éjszaka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!